Savet legendarnog Džaje: Zaustavite im kontranapad i pobedite

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.11.19. | 17:13

„Zašto da ne verujem u uspeh“, poručio je počasni predsednik crveno-belih

Ko je gledao prvi susret između Totenhema i Crvene zvezde iz neposredne blizine mogao je da se uveri u svetsku snagu ekipe Mauricija Poketina. To je brzina. To je snaga. To je smisao za kombinatoriku. To je na kraju i ubitačan špic kakav je Hari Kejn. To je moć.

Međutim, daleko od toga da treba podići ruke u znak predaje, pošto Sparsi već godinu dana kubure na gostovanjima. A zidovi Marakane su se nagledali i većih čuda. Upravo, taj podatak je bio stalno na pameti počasnom predsedniku Crvene zvezde Draganu Džajiću kada je pričao o očekivanjima za naredni susret.
„Ja sam rekao i pre odlaska u London da Crvena zvezda šansu treba da traži u Beogradu. Tako mislim i danas. Kroz istoriju, i ove godine koje sam proveo u klubu, znali smo da pobedimo najjače u Evropi. Zašto se to ne bi ponovo desilo?“, rekao je najbolji igrač u istoriji kluba.

Izabrane vesti

Arhitekta tima iz Barija je impresioniran snagom Totenhema. Uvideo je njihov glavni kvalitet.
„Čvrsti su, fizički su jači nego šta sam mislio. Imaju izuzetno jak kontr napad. Moramo da zadržimo te njihove nalete. Kada krenu u napad, vrlo to oranizovano rade. Moraćemo da budemo koncentrisani svih 90 minuta. Naravno da očekujem  pozitivan rezultat. Moguće je sve uz pomoć navijača“.

Još ako ne bude igrao Hari Kejn.
„Bolji igrač nego što sam mislio. Bolje bi bilo da ne igra“.

Imaju crveno-beli šansu da se osvete generacije iz 1972. godine koja je ispala od Totenhema (0:2, 1:0), ali je slavila u Beogradu.
Izgubili smo tamo, ali skoro sam video kakvu sam šansu propustili u Londonu. Na Marakani nismo uspeli da ih okrenemo, iako smo u 46. minutu dali gol. To je sada prošlost. Ali voleo bih da ponovo bude 1:0“.

Šta god da bude rasplet u grupi neće biti poznat. Bajern je smenio trenera, što je donekle iznenadilo legendarnog Džaju.
„Iznenadila me je takva odluka. Mnogo toga je Kovač uradio u Bajernu. Ali svaki klub ima svoju filozofiju“.

(Foto crvenazvezdafk.com, Nikola Mitić)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara