UEFA prognozirala startne postave Junajteda i Partizana, engleski mediji se baš i ne slažu

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.11.2019.
18:37
Izvor: Sportske.net

Šta će se promeniti u odnosu na prethodni meč u Humskoj?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Dve nedelje posle susreta u Beogradu, kada je Mančester junajted golom Marsijala iz jedanaesterca u 43. minutu savladao Partizan sa 1:0, ove dve ekipe se ponovo sastaju u četvrtak na Old Trafordu, u okviru četvrtog kola Lige Evrope.

Startna postava Partizana ne bi trebalo bitnije da se menja u odnosu na duel u Humskoj, kada su crno-beli, bez obzira na poraz, ostavili odličan utisak i po opštoj oceni zaslužili bar remi.

Možda će Milošević ovoga puta biti nešto oprezniji i pokušati sa Šćekićem u startnoj postavi, a trebalo bi naći rešenje i za ''promaju'' na desnoj strani, kada su Miletić i Tošić imali mnogo problema sa Brendonom Vilijamsom koji je imao previše slobodnog prostora u većem delu meča i zahvaljujući tome iznudio penal u finišu prvog poluvremena.

Mnogo veći prostor za iznenađenje sa startnom postavom i ovoga puta ima Ole Gunar Solskjer, koji će ponovo kombinovati sa izborom startera.

UEFA je na svom sajtu, najavljujući ovu utakmicu, prognozirala ove startne postave:

Mančester junajted: Romero - Van-Bisaka, Megvajer, Džons, Vilijams - Garner, MekTominaj - Džejms, Lingard, Rašford - Grinvud.

Partizan: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Natho - Tošić, Suma, Asano - Sadik
.

U tom slučaju, tim Mančester junajteda bio bi drugačiji utoliko što bi umesto Roha, Mate i Marsijala nastupili Džejms, Rašford i Grinvud.

Ipak, u engleskim medijima se najavljuje nešto drugačija postava.

Prema pojedinim saznanjima, najavljuje se Junajtedova postava 3-5-2, u kojoj bi napadački tandem činili Marsijal i Grinvud, i to:

Romero - Džons, Lindelof, Roho - Van-Bisaka, Garner, Mara, MekTominaj, Vilijams - Marsijal, Grinvud.

U svakom slučaju, s obzirom da su posle meča u Humskoj dobili pohvale od Solskjera, mladi Vilijams i Garner će gotovo sigurno nastupiti i u četvrtak na Old Trafordu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Tuesday, 05.11.2019
10:35

Stojković - Miletić (Pešukić), Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Stevanović, Natho, Asano - Sadik - a od 55-og - 60-og, Tošić i Suma.

avatar
Osijek 51
Monday, 04.11.2019
20:27

Sa Tosicem u postavi , igrac manje

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 04.11.2019
19:53

Partizan treba da izvede isti tim kao protiv vojvodine, a da Suma i eventualno Tošić u završnici donesu dodatni kvalitet kada padne tempo. Prednost u odnosu na Tošića treba da ima Stevanović, a da ne bi fizički potrošili Natka bolje je da počne na poziciju Suma pa da se posle spusti na Šćekićevu poziciju, a da umesto Šćekića uđe Suma, naravno ukoliko rezultat to bude zahtevao. Takođe je bitno imati i Stevanovića kao još jednog brzog igrača uz Asana i Sadika umesto Tošića, a da ne pominjemo više da Tošić loše igra u fazi odbrane.

avatar
Душан Терић
Tuesday, 05.11.2019
01:02

Steta sto lazar nije oporavljen da on pocne umesto tosica koji je odavno zasluzio klupu. A mislim da I natho I suma treba d pocnu a eventualno zdjelara da zameni drvo scekic I da ih bije malo u pp jer on vise od toga I ne zna pa u drugom da ga zameni zdjelar

avatar
The Red Army
Tuesday, 05.11.2019
01:08

Bice tesno bice 3:0

avatar
REVØLT
Monday, 04.11.2019
19:48

Nadam se samo da Savo shvata da Bambi odavno nije za startera, grozno je koliko on Nemu ostavlja na cedilu.