');
Najnovije vesti
Blic Vesti Hronika

TUKAO I SILOVAO ŽENU PRED DECOM Srbin uhapšen u Italiji, nasrnuo na suprugu jer mu nije dala novac za drogu

Srbin Stefan Stević uhapšen je u Italiji nakon prijave supruge da ju je tukao, silovao i iznuđivao pare za drogu. Žena je navela da je reč o dugogodišnjem zavisniku od kog je i ranije trpela nasilje, ali da se ono intenziviralo s vremenom jer je prestala da mu daje novac za drogu.

Italija policija Foto: Claudio Giovannini / EPA;
Italija policija

Italijanski "Teleradio" preneo je da je Stević uhapšen 27. septembra nakon što je njegova supruga u policijstu stanicu došla vidno uznemirena i sa ozbiljnim povredama.

Ispričala je da joj je Stević kobnog dana tražio pare za drogu, što je i ranije činio, a kako ona nije imala, nasrnuo je na nju. Prvo ju je išamarao a zatim je tukao pesnicama. Nakon batinjanja ju je čak i silovao, dok su njihova deca bila u stanu, nemoćna da spasu majku.

Pročitajte još

Stević je navodno želeo i da proda nakit koji su deca dobila od rodbine kako bi kupio heroin i krek na koje je bio navučen duže vreme. Kako nije imao novca za drogu, žena je trpela sve veće nasilje, a zatim je brutalno pretučena.

Domaći mediji su preneli da je utočište pronašla kod majke, a da ju je ona zatim odvela u Hitnu pomoć gde su joj konstatovane povrede glave i kolena. On je uhapšen i nalazi se u okružnom zatvoru Santa Maria Kapua Vetere i moraće da odgovara zbog krivičnih dela iznuda i nasilje nad članovima porodice.