Najnovije vesti
Zabava
lea sekaric zadruga 3 jasna sekaric rade lazic nikola orozovic

DŽABA SE PONIZILA PRED NACIJOM Ćerka Jasne Šekarić prevarila dečka, zadovoljavala jednog, zaljubljena u drugog, a sad stiglo ŠOK PISMO

Lea Šekarić, streljačica i ćerka proslavljene sportistkinje Jasne Šekarić, ispala je sinoć iz "Zadruge", a za dve nedelje boravka u Beloj kući privukla je veliku pažnju ljubavnim igrarijama sa Radetom Lazićem i Nikolom Orozovićem. Međutim, to očigledno publici nije bilo dovoljno kako bi je zadržali u rijalitiju.

Lea Šekarić Foto: Instagram / Instagram
Lea Šekarić
Lea Šekarić
Foto: screenshot tv pink / screenshot
Lea Šekarić

Lea Šekarić je pred ulazak u "Zadrugu" u studiju navela da u spoljnom svetu ima dečka u kog je veoma zaljubljena.

Međutim, samo tri dana nakon ulaska u rijaliti Lea je zaboravila na pomenutog dečka i prevarila ga sa Radetom Lazićem, sa kojim je završila u vreloj akciji.

Pročitajte još

Ona je ispod pokrivača ručno zadovoljila Lazića, međutim iz ove njihove afere nije se izrodila veza.

Lea Šekarić i Rade Lazić
Foto: screenshot tv pink / screenshot
Lea Šekarić i Rade Lazić

Nakon toga, Leinu pažnju privukao je Nikola Orozović. Taman kad su počeli da ostvaruju prisniji odnos, Lea je, uprkos tome što je zbog svih pomenutih dešavanja bila u centru pažnje, nominovana za izbacivanje, a onda je sinoć i napustila "Zadrugu".

VIDEO: Lea Šekarić ispala iz "Zadruge"

Prilikom izlaska iz Bele kuće Lea je plakala i rekla da je razlog njenih suza upravo Nikola, u koga je zaljubljena.

Nikola Orozović
Foto: screenshot tv pink / screenshot
Nikola Orozović

- Stekla sam stvarno prijatelje u "Zadruzi", ja sam sigurna da je to Mirko, on sve razume. Taman smo se Nikola i ja opustili, tj. on, krenuli smo u neku priču, onda se desila nominacija. Dve nedelje su prošle, ja stvarno mogu da kažem da sam se zaljubila i zato mi je mnogo teško pao ovaj odlazak. Mnogo sam se vezala za neku grupu ljudi. Rekao mi je da će biti sve u redu i da ćemo se čuti kada bude izašao - ispričala je ona u studiju, nakon izbacivanja.

Lea je, kao i svaki izbačeni zadrugar, imala zadatak da napiše pismo u kome će imenovati novog vođu. Ona je na ovo mesto postavila Mirka Gavrića, a u pismu se obratila i Orozoviću i izjavila mu ljubav.

- Dragi zadrugari, hvala vam svima što ste me dočekali raširenih ruku. Mima, Mirko, Miona volim vas. Nikola zaljubila sam se u tebe, čekam te! Mirko pokaži im ko je pravi vođa! Voli vas vaša Lea - napisala je ona u pismu, a Nikola je istakao da je šokiran ovim njenim potezom.