Radovi u Surčinu i Novom Beogradu: Mutna voda zbog ispiranja cevi

Ekipe "Vodovoda" izvodiće planirane radove na ispiranju mreže na opštinama Novi Beograd i Surčin do subote, 9. novembra.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.11.2019.

09:51

Radovi u Surčinu i Novom Beogradu: Mutna voda zbog ispiranja cevi
Ilustracija: Getty images/ Cate gillion staff

Na Novom Beogradu i u Surčinu će ispirati vodovodnu mrežu do subote 9. novembra. Za to vreme biće povremenih prekida u snabdevanju i umanjenog pritiska vode, javljaju Novosti.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22.00 do 6.00 osetiće potrošači u blokovima 44 i 45 i naselju Dr Ivan Ribar (ponedeljak na utorak), blokovima 61, 62 i 63, Gandijevoj ulici u Bloku 64 (utorak na sredu), naseljima Surčin, Dobanovci, Ugrinovci i Grmovac (sreda na četvrtak), naselju Bežanijska kosa, Mesna zajednica 3, potez od naselja Surčin do raskrsnice za Bečmen i Jakovo, potez od raskrsnice ka naseljima Bečmen i Petročić (četvrtak na petak), potez od raskrsnice za Bečmen i Jakovo ka naseljima Jakovo, Boljevci i Progar (petak na subotu).

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode.

U opštinama Barajevo i Lazarevac, u ponedeljak od 9.00 do 22.00, bez vode će biti potrošači u naseljima Vranić, Baljevac, Vrbovno i Stepojevac. Na opštini Zvezdara, u utorak od 8.00 do 20.00, bez česmovače će biti potrošači u Kapetana Miloša Žunjića, Rudija Čajaveca i Miroslava Krleže (od Koste Nađa do Samjuela Beketa).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: