Šta znači #Unsmoke vizija bez duvanskog dima: Ne puši, prestani, promeni
Foto: Promo

Šta znači #Unsmoke vizija bez duvanskog dima: Ne puši, prestani, promeni

Život -

UNSMOKE je reč kojom je Filip Moris, najveća duvanska kompanija najavila godinu bez duvanskog dima. Iako je bilo neočekivano da ovakvu kampanju započne najpoznatiji svetski proizvođač duvanskih proizvoda, u Filip Morisu su odavno svesni da je budućnost bez duvanskog dima neophodna, ali i da je ka tom cilju potrebno krenuti što pre jer, prema procenama Svetske zdravstvene organizacije, u svetu trenutno ima 1,1 milijardi pušača

Talas „unsmokera“ zahvatio je i Srbiju a svedočenja običnih ljudi, koji su podržali svet bez duvanskog dima, prenose jasnu poruku – ako ne pušiš, ne počinji. Ako pušiš, prestani. Ako ne prestaneš, promeni.

#Unsmoke raspršuje oblak duvanskog dima u kojima su Miodrag, Sofija, Marijana, Nikola i mnogi drugi već ispričali svoje #unsmoke priče - oni koji su prestali, oni koji nikada nisu pušili ali su pomogli svojim najbližima da ostave cigarete i nikotin, ali i oni koji su promenili, na bolje alternative.

Njihove priče ohrabruju ljude da se uključe u viziju budućnosti bez duvanskog dima jer, kako poručuju iz Filip Morisa, #unsmokeri mogu da budu svi koji žele da što pre vide kako izgleda svet bez dima cigareta.

Nikola je prestao zbog fudbala, Miodrag je posle 40 godina odlučio da ostavi cigarete, Andrija je, zbog Marijane koja nikada nije pušila, odlučio da (se) promeni, prešavši na bolju alternativu.

Činjenica je da je podrška važna, a kroz #unsmoke incijativu, priče onih koji su u tome uspeli pokazuju da globalni poziv na akciju, koju je pokrenuo ovaj duvanski gigant, mogu doneti pozitivne promene u svakodnevnom životu.

Sve inspirativne #unsmoke priče možete pogledati na Instagramu (philip_morris_rs), Facebook stranici Philip Morris Serbia kao i na globalnoj stranici www.unsmokeyourworld.com

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track