"Čak i da jesam eksperiment, hrvatski narod me se neće stideti"

Kandidat za predsednika na predstojećim izborima u Hrvatskoj Miroslav Škoro odgovorio predsednici Grabar Kitarović, koja ga je nazvala "eksperimentom".

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.11.2019.

07:43

Foto: EPA-EFE/ Christian Bruna

Naime, aktuelna presednica Hrvatske izjavila je nedavno da bi eventualna pobeda Škora na predsedničkim izborima u toj zemlji bio eksperiment. Škoro sada odgovara da, čak i da je to istina, hrvatski narod nikad neće morati da ga se srami i stidi.

Škoro je rekao da bi pre "ovu 20-godišnju vladavinu u kojoj se smenjuju HDZ i SDP i vežbaju na ljudima" nazvao jednim velikim eksperimentom, prenosi hrvatski Index.

"Ali, ono što definitivno mogu obećati hrvatskom narodu, čak i da jesam eksperiment, mene nikad neće morati da se srame i stide", poručio je Škoro. Škoro je, takođe, povodom izjave Grabar-Kitarović da on s pozornice ne može da komunicira sa svojim narodom, rekao da se ljudi u Hrvatskoj već godinama uz njegovre "pesme rađaju, venčavaju, žive i sahranjuju i na svakom koncertu se događa jedan celi vatromet emocija" između naroda i njega.

"Žao mi je što nije bila ni na jednom mom koncertu, ali možda mi je još više žao što nikad neće imati prilike biti na mom koncertu jer kad će ona imati vremena za to, ja više neću pevati nego ću biti na Pantovčaku" (sedište predsednika Hrvatske u Zagrebu), rekao je Škoro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: