KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Teodora Vukojević ponovo najbolja na „Valter kupu“

Članica kragujevačkog „Čika Mate“, Teodora Vukojević, trijumfovala je u disciplini vazdušna puška na petom po redu „Valter kupu“, koji je održan u sklopu međunarodnog juniorskog turnira „Velika nagrada Smedereva“. Teodora je tako ponovila uspeh iz prethodne godine, kada je takođe osvojila prvo mesto u apsolutnoj konkurenciji juniorki.

Foto: SSS

Mlada Kragujevčanka je ovaj uspeh najavila prethodnog dana, kada je u konkurenciji juniorki do 16 godina starosti osvojila prvo mesto, uz najbolji rezultat dana (627,3). Takođe, posadi „Čika Mate“ pripalo je i treće mesto u ekipnoj konkurenciji juniorki.

Usledio je potom nastup u okviru „Valter kupa“, gde je Vukojevićeva ostvarila trijumf u apsolutnoj konkurenciji juniorki sa 250, 9 krugova. Na ovaj način takmičarka „Čika Mate“ ponovila je uspeh iz prethodne godine, kada joj je pored zlatne medalje pripala i glavna nagrada turnira za najbolji rezultat.

Odlično je gađao i junior „Čika Mate“ Marko Ivanović, koji se domogao bronzane medalje, takođe u disciplini vazdušna puška.

Srpski strelci su na trodnevnom turniru, na kome je učestvovalo više od 240 takmičara iz deset zemalja, osvojili ukupno 25 odličja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!