Već se zna naredni klub Mbapea?

Autor: Stefan Matić
nedelja 03.11.2019.
21:36
Izvor: Sportske.net

Deluje da mladi Francuz ima temeljan plan svoje budućnosti.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Vladar Lige 1 je savladan u svom meču dvanaestog kola, Tuhelovi izabranici su doživeli poraz od Dižona sa 3:1. Kilijan Mbape je i u porazu nastavio svoju golgetersku po povratku iz povrede, mladi Francuz je zabeležio sedam golova na poslednja ćetiri meča.

Oko dvadesetogodišnjaka su uvek spekulacije, neki tvrde da je ovo verovatno i poslednja sezona koju će provesti na "Parku prinčeva". Osvajač Svetskog prvenstva želi da se oproba i u jačim ligama Evrope.

Nekadašnji potpredsednik Monaka Vadim Vasilijev, koji je svedočio napretku Mbapea među "kneževima" je otkrio naredni klub najboljeg igrača Francuske.

"Kada je odlazio u Pariz rekao je :'Još uvek je rano, tek jednu godinu igram u mojoj državi. Parižanin sam, ne želim tek tako da odem. Prvo želim da postanem veliki ovde, Real Madrid će sačekati.'", preneo je Vasilijev.

Mbape

Mbape je u Parizu od 2017. godine, njegov ugovor ističe 2022. godine tako da bi naredno leto izvesno dobili novo rušenje rekorda kada su u pitanju cene igrača. Real Madrid je uvek voleo da ima fudbalere na vrhu ovakvih listi, izgleda da Madrid uskoro dobija novog "galaktikosa".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Sunday, 03.11.2019
23:44

Mbape Jović Vilj Odegard budućnost berićetnog i najvećeg kluba na svetu (hteli to mnogi da priznaju ili ne) Reala

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 03.11.2019
22:49

Vasiljev je jos rekao da je Mbape zeleo da se dokaze u svom gradu pre nego sto potpise za Real....i da sada zna da nece morati da se dokaze u Realu...mislim da pametno razmislja,da je kao mlad dosao u Real sigurno bi otisao negde na pozajmicu

avatar
deki trbic
Sunday, 03.11.2019
23:10

Ne verujem da bi takav igrac isao na pozajmicu...nije on kao Edegor