Najnovije vesti
Zabava
NAJPOZNATIJI SVETSKI PAR SE RAZVODI? Skandal drma planetu, a razlog je STID I SRAM

NAJPOZNATIJI SVETSKI PAR SE RAZVODI? Skandal drma planetu, a razlog je STID I SRAM

Brak najpoznatije rijaliti zvezde Kim Kardašijan i planetarno popularnog repera Kanje Vesta se raspada. Kako prenose zapadni mediji, starleti se smučilo njegovo provokativno ponašanje, izlivi ljubomore i nekontrolisano trošenje para, te je odlučila da ga ostavi.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Kim Kardašijan i Kanje Foto: Profimedia / Profimedia
Kim Kardašijan i Kanje
Kim Kardašijan i Kanje
Foto: Profimedia / Profimedia
Kim Kardašijan i Kanje

Naime, izvor blizak Kim tvrdi da njihov brak već neko vreme ne funkcioniše, kao i da je starleta odlučila da krenu odvojenim putevima.

"Kanje nije bio prisutan krštenju njihove dece u Jermeniji, a on i Kim su već neko vreme u otvorenoj svađi. Ona mu najviše zamera to što joj prigovara za način odevanja. Smetaju mu njene preuske i provokativne haljine" , tvrdi izvor za američke medije.

Pročitajte još

Kako je dalje objasnio, Kim Kardašijan ne želi da dozvoli da se Kanje meša u njen "lični prostor" , te joj je suprug već preko glave zbog svojih svakodnevnih ispada i skandala kojima puni naslovne strane tabloida.

Kim Kardašijan
Foto: Profimedia / RAS Srbija
Kim Kardašijan

"Ne želi da je više blamira. Ona je za sebe izgradila karijeru i ne želi da dozvoli nekontrolisanom mužu da joj to uništi" , dodao je izvor.

Ono što starleti dodatno smeta, navodno je njegovo trošenje para. Kanje je prema rečima izvora samo proteklog meseca potrošio više miliona dolara na snimanje novog albuma i na humanitarne donacije crkvi, koje njoj jako smetaju.

Pročitajte još

"Ona pokušava da mu objasni da je tako nešto bespotrebno, kao i da će bankrotirati ako on nastavi da troši njihove milione bez dogovora. Nedavno je digla ruke i rekla da će se razvesti, ne može više to da podnese" , dodao je izvor.

BONUS VIDEO: Dublerke Kim Kardašijan