JOKIĆ SE NA VREME RAZGOROPADIO: Žestok BALKANSKI okršaj dvojice Nikola na Floridi! Na kraju se Srbin radovao pobedi Denvera (VIDEO)
Foto: AP

ČETVRTI TRIJUMF NAGETSA

JOKIĆ SE NA VREME RAZGOROPADIO: Žestok BALKANSKI okršaj dvojice Nikola na Floridi! Na kraju se Srbin radovao pobedi Denvera (VIDEO)

Košarka -

Srpski košarkaš Nikola Jokić predvodio je Denver do četvrt pobede u NBA sezoni.

Nagetsi su slavili na Floridi, gde su savladali Orlando 91:87.

Medžik je bolje otvorio meč i vodio tokom celog prvog poluvremena, u kome je Jokić igrao izuzetno loše - pogodio je samo jedan od pet šuteva.

Međutim, u nastavku se srpski centar razgoropadio i poveo svoj tim ka preokretu. Denver je do prednosti stigao u trećoj deonici, a sve što je Orlando uspeo da uradi do kraja je da jednom izjednači - 81:81. Ipak, gosti su odbili taj napad i pobedili.

Jokić je meč završio sa 20 poena, sedam skokova i četiri asistencije.

U fokusu je bio "balkanski" duel dvojice Nikola, jer je Jokić vodio borbu sa crnogorskim centrom Vučevićem, koji je dao više poena (24), ali se Srbin radovao pobedi.

Poput Jokića, i Dažamal Marej je ubacio 20 poena za pobednički sastav.

Denver je posle dva uzastopna poraza zabeležio trijumf i sada ima skor 4-2, dok je Orlando na 2-4.

Od srpskih košarkaša u NBA noćas je nastupao i Marko Gudurić, koji je za 12 minuta za Memfis u porazu od Finiksa (105:114) zabeležio dva poena (1/3 šut iz igre, 0/1 za tri), osam skokova i dve asistencije.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track