Sedmorica mi tukla dete: Subotičanka očajna posle napada na njenog sina

J. L.

01. 11. 2019. u 23:20

M. S. priča da su vršnjaci prebili A. S. (17) dok je čekao drugaricu na stanici

Седморица ми тукла дете: Суботичанка очајна после напада на њеног сина

Krvava odeća i šavovi na licu A. S.

U CENTRU Subotice, na autobuskom stajalištu prekoputa Art bioskopa "Aleksandar Lifka", u četvrtak oko 18 časova, pretučen je sedamnaestogodišnji A. S. Njega su napala sedmorica mladića, koji su ga šutirali i udarali čime su stigli, a od udaraca momku je polomljena ključna kost, razbijena arkada, a povrede ima svuda po telu. Po rečima očevidaca, momak je pukom srećom izvukao živu glavu.

Po rečima njegove majke M. S., nepoznati napadači su mladića napali dok je čekao drugaricu sa kojom je trebalo da ide u pozorište.

- Kada je autobus došao na stanicu, krenuo je ka drugarici, a ti razjareni mladići su počeli da ga tuku - priča majka, još u šoku. - Uspeo je da im se istrgne nekako. Ne smem ni da pomislim šta bi bilo da nije, jer je i ovako bio sav u krvi. Nikoga od njih nije poznavao odranije, nisu mu se ni obraćali, pa zato tvrdim da nije na nacionalnoj osnovi, niti da je u pitanju osveta ili nešto drugo. Iz čista mira su mi pretukli dete!




Majka je događaj obelodanila na društvenim mrežama i od tada su počeli da joj se javljaju ljudi koji su imali isti ili sličan problem.

- Što je najgore, on nije jedina žrtva. Očevici su prepoznali jednog od napadača, učenika srednje škole u Subotici, tako da pretpostavljamo da su otprilike vršnjaci mog sina - dodaje majka. - On je pretučen naočigled velikog broja ljudi. Nije se vraćao iz izlaska, nije bio pijan, nije započinjao kavgu... Krenuo je u pozorište. Hitna ga je zbrinula, ima šavove iznad obrve, a detaljnim pregledom utvrđeno je i da mu je slomljena ključna kost. Rečeno nam je da će policija podneti prijavu po službenoj dužnosti, ali ćemo i mi to uraditi. Ovakvo ponašanje ne sme da prođe nekažnjeno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Lesa

02.11.2019. 00:36

Nasilje opet opasni mangupi. 7 na1 i opet ce slucaj u zaborav. Sto nisu hrabrise napali grupu starijih. Gade mi se.

Bg

02.11.2019. 01:07

Mesta u medijima za ovakve slucajeve, nadam se se brzom resavanju, i hapsenju odgovornih.

Рашо

02.11.2019. 07:35

Пунолетне на дугу рибију, малолетне у поправни дом уз присилни рад а родитељима казна.

Niko

02.11.2019. 07:41

Sa drugaricom ili devojkom??? SVE mi se cini da je to osveta ljubomornog decka sto se njegova devojka vidja sa drugim

буки

02.11.2019. 13:31

И кад их оптуже, нажалост ће то бити за наношење "лаких телесних повреда", како је наше здравство окарактерисало повреде на дечаку. Покушај убиства неће бити поменут, а због ненормалних законских норми, у Србији ће бити претучен или убијено ко зна још колико деце. Сурова реалност!