Ubijen muškarac u pucnjavi u Baru

U jutrošnjoj pucnjavi u Baru, ispred restorana "Savoja", ubijen je Jovan Klisić, dok je nekoliko prostrelnih rana zadobio Velizar Gardašević, za čiji se život bore lekari, objavio je portal RTCG.
Ubijen muškarac u pucnjavi u Baru
Foto: Pixabay
Ubijeni Klisić je odavno poznat istražiteljima i važio je za člana "klana" ubijenog Armina Muše Osmanagića.
 
On je 2017. osuđen na osam meseci zatvora, pošto je u njegovom automobilu nađeno 18 metaka.
 
Mediji su tada objavili da je pretresan jer je u policijskim evidencijama bio označen kao član kriminalne grupe koju je predvodio Osmanagić. Suđeno mu je nekoliko puta.
 
Prilikom pokušaja bekstva napadači su na parkingu u Ulici Jovana Tomaševića, oštetili nekoliko automobila i nekoliko kontejnera.
 
Automobil marke "seat", za koji se sumnja da je korišćen u ovom napadu, ubrzo nakon pucnjave je zapaljen u Bjelišima, iznad barske pruge. "Policija je nedugo nakon prijave događaja pretragom terena pronašla zapaljeno vozilo koje je, kako se sumnja, korišćeno prilikom izvršenja ovog krivičnog dela", saopšteno je iz Uprave policije.
 
Nezvanično, policija traga za dvema osoba. Prema rečima načelnika Službe zaštite i spasavanja Amira Muslića, u gašenju zapaljenog automobila učestvovala su dva vozila i četiri vatrogasca.
 
"Službenici Uprave policije, u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na rasvetljavanju događaja", saopšteno je iz policije.
  • Jedna od pet

    01.11.2019 20:30
    ????
    Zašto mislite da nas u Novom Sadu ovaj „dogadjaj“ treba da zanima. Dosta o kriminalcima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet