"Policija je završila važan deo posla u istrazi otmice. Na redu tužilaštvo"

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je policija završila važan deo posla u istrazi otmice 13-ogodišnjeg dečaka iz Stare Pazove

Izvor: B92

Četvrtak, 31.10.2019.

20:00

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bk

Rekao je da je sada dalji postupak na tužilaštvu.

"Policija je završila važan deo posla, vezan za uviđaj i prikupljanje svih relevantnih podataka u vezi sa otmičarima. Očekujem reakciju tužilaštva, koje će kvalifikovati delo", rekao je Stefanović, odgovarajući na pitanja novinara na vanrednoj pres konferenciji.

Ministar je rekao da nema prava da traži to od bilo koga, ali da se nada da će kvalifikacija dela biti oštra i ozbiljna, jer društvo mora da pošalje poruku da otmice dece nisu nešto što sme da se dogodi i da će oni koji to pokušaju biti drakonski kažnjeni.

Stefanović je dodao da očekuje da će u relativno razumom roku slučaj dobiti i sudski epilog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: