Dilema za Liverpul – dve utakmice istog dana ili povlačenje iz Liga kupa?

Fudbaleri Liverpula plasirali su se u četvrtfinale Liga kupa Engleske, ali bi mogli da napuste takmičenje, zbog prenatrpanog rasporeda. Jedna od mogućih opcija je i da Liverpul istog dana igra dve utakmice, jednu u Liga kupu, drugu na Svetskom klupskom prvenstvu.

Liverpul je u više nego uzbudljivom meču u Liga kupu Engleske savladao Arsenal posle boljeg izvođenja penala, a posle devedeset minuta rezultat je bio neverovatnih 5:5.

Ipak, duel protiv Arsenala mogao bi da bude poslednji meč "crvenih" u Liga kupu, pošto je četvrtfinalni duel sa Aston Vilom trebalo da bude zakazan istog datuma kada Liverpul nastupa na Svetskom klupskom prvenstvu.

"Ukoliko ne nađu drugi datum, nećemo moći da igramo meč narednog kola. Protivnik će proći dalje, može i Arsenal da igra. Ja to ne mogu da promenim", rekao je posle pobede nad Arsenalom trener "crvenih" Jirgen Klop.

Utakmica sa Aston Vilom trebalo bi da se igra 17. ili 18. decembra, ali u tom periodu Liverpul će natupati na Svetskom klupskom prvenstvu u Kataru.

U jednom trenutku pominjala se mogućnost da Liverpul igra dve utakmice istog dana, s tim što bi u Liga kupu igrala mlada ekipa.

Za sada se radi na pronalaženju novog datuma za odigravanje meča Livrpul – Aston Vila, ali ukoliko se to ne desi Liverpul će biti na mukama, varovatno i na meti Engleske fudbalske lige (EFL).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво