Najnovije vesti
Slobodno vreme
NAGRADNI KONKURS Usudite se da na jedan dan zavirite u svoju budućnost i saznajte šta to život sprema za vas

NAGRADNI KONKURS Usudite se da na jedan dan zavirite u svoju budućnost i saznajte šta to život sprema za vas

Kad smo bili mali, sve su nas barem jednom pitali:"Šta ćeš da budeš kad porasteš?", a mi smo im davali simpatične odgovore da želimo da postanemo lekari, glumci, sportisti, naučnici, komsonauti…

reno clio Foto: Promo
reno clio

Kako smo rasli i nailazili na životna raskršća, sami sebi bismo postavljali isto to pitanje, ali u nešto drugačijoj i realnijoj formi - Da li da upišem ovu ili onu srednju školu/fakultet/kurs? Da li da batalim sport/klavir/balet ili da budem istrajan? Da li da sledim svoje snove i od hobija napravim karijeru ili da se ipak opredelim za nešto realnije, opipljivije, sigurno…

Onda su stigli prvi intervjui za posao i ono neizbežno "Gde vidite sebe za pet ili deset godina?" na koje je malo ko zaista odgovorio iskreno, jer smo znali da se od nas očekuje da kažemo da želimo da budemo baš tu gde jesmo, u toj firmi, i to tek možda na nekoj od menadžerskih pozicija.

Činjenica je da generecije koje danas prave prve korake u "stvarni svet" imaju utisak da je pred njima neizvesna budućnost. Prirodno je da strahuju od toga šta će im život doneti, pa se se samo veoma hrabri usude da javno iznose svoje snove.

Ali, šta ako bi vas neko pitao da mu iskreno odgovorite gde sebe zaista vidite za pet godina? Šta biste mu rekli? Koje su vaše stvarne želje, bez obzira na to da li vam se sad čine ostvarivima ili ne? Uostalom, odakle vam to da su vaši snovi nemogući?

Ako ste spremni na izazov, možete se uveriti da su vaše ideje o budućnosti i te kako ostvarive. Naravno, uz mnogo volje i truda, ali još više mašte i trunku samopouzdanja.

Ne verujete nam? Evo prilike da se razuverite i vidite da je sve što zamislite zaista izvodljivo i moguće.

Foto: Promo

Renault CLIO vas poziva da se priključite novom izazovu "Probna vožnja u budućnost" i do 3. novembra putem internet stranice www.cliobuducnost.renault.rs popunite i pošaljete prijavu za konkurs, gde ćete na što kreativniji način odgovoriti na nekoliko pitanja o sebi i svojim snovima.

Specijalna komisija će petog novembra odabrati dvoje pobednika, koji budu ponudili najkreativnije odgovore na temu karijere, privatnog života, sreće…

Polovinom novembra, novi Renault CLIO povešće pobednike nekoliko godina unapred, gde će dobiti priliku da iskuse delić svoje savršene budućnosti, ali i osvoje jedinstvene nagrade.

Da bi vam bilo jasnije, pogledajte kako je Nina iz Beograda otkrila svoju budućnost:

Novi Renault CLIO oduševljava svojim izgledom i super-modernom tehnologijom, uz koju čak i svakodnevna vožnja postaje pravi doživljaj.

A zamislite samo kako će u ovom prelepom automobilu izgledati "Probna vožnja u budućnost".

Foto: Promo

Ukoliko niste voljni da učestvujete u ovom nagradnom konkursu, možete odmah da se prijavite za probnu vožnju u sadašnjosti. Prvih 50 vozača koji isprobaju novi Reanult CLIO dobijaju na poklon ekološku šolju za kafu.