Nova vest
Košarka

Četvrtak, 31.10.2019.

13:06

Željko Obradović: Ja sam kriv, igrači mogu bolje

Trener košarkaša Fenerbahčea Želimir Obradović osvrnuo se na užasan start njegovog tima u Evroligi, koji posle pet odigranih kola ima samo jednu pobedu.

Izvor: SN

Autor: SN

Željko Obradović: Ja sam kriv, igrači mogu bolje
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Makabi je sveo Fenerbahče na svega 55 poena što je najmanji broj postignutih poena turskog tima od početka sezone.

Jasno je svima da nešto debelo ne štima u redovima Fenerbahčea, a Željko Obradović kaže da je to njegova krivica i da je njegov posao da igrači igraju bolje.

"Svi ste vi gledali ove igrače, znate ih veoma dobro i ja znam da ovo nije njihov nivo, što znači da je trener kriv. Moj je posao da oni igraju bolje, svako od njih. Ovo je moj tim i ovo su moji igrači. Uvek ću biti uz njih i uvek ću im verovati", rekao je Obradović na konferenciji za štampu.

Fener je postigao samo 21 poen u prvom poluvremenu, a stari sjaj im se makar na trenutak vratio u trećoj četvrtini kada su napravili kontra seriju i utakmicu učinili zanimljivijom.

"Ukoliko se nađete u situaciji da posle nekoliko napada gubite 5-6 razlike i za to vreme uzmete samo jedan dobar šut, znači da niste igrali dobro. Istina je da smo bili nešto bolji u drugom poluvremenu, ali mislim da lošiju igru od one iz prvog poluvremena nismo ni mogli da imamo",
iskren je bio Željko Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu