IZBODEN MLADIĆ NA DORĆOLU: Sukob dve grupe migranta? (FOTO)

A. Z. K.

31. 10. 2019. u 00:17

Sukob se dogodio u Ulici cara Uroša, on je uspeo, iako ranjen, da pobegne do Ulice Cara Dušana gde se srušio na šine

ИЗБОДЕН МЛАДИЋ НА ДОРЋОЛУ: Сукоб две групе мигранта? (ФОТО)

Foto Nikola Skenderija

NA DORĆOLU je izboden jedan migrant, mladić je zadobio teže telesne povrede.

Sukob se dogodio u Ulici cara Uroša, on je uspeo, iako ranjen, da pobegne do Ulice cara Dušana gde se srušio na šine. Kako nezvanično saznajemo sukob se dogodio između dve grupe migranata.

Reporteri "Novosti" na mestu nesreće zatekli su pripadnike MUP, i četiri mladića koja su verovatno prijatelji nesrećnog muškarca. Brzom intervencijom ekipe Hitne pomoći, mladić je odvezen na dalje lečenje.

- Stanje mladića koji je izboden na Dorćolu je nepromenjeno. On je zadobio teže telesne povrede usled uboda nožem, i sada se nalazi na VMA - rekli su nam iz Hitne pomoći.

Građani koji žive u blizini začuli su buku iz jednog napuštenog objekta i pozvali policiju.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

dalmatinac

31.10.2019. 05:36

dokle ce bez ikakve kontrole da pomamljeni migranti kretati se gradom!? sabirni centar!!

SaleA

31.10.2019. 06:30

Migranti... More, svasta bih rekao ali nece objaviti. Ako je neko “migrirao” zadnjih 30 godia to su onda Srbi, ali, kad smo mi “migrirali” nismo mogli tek tako preko granice, ni iz Bosne u Srbiju a kamo li negde dalje.Zbas kad bi ovi gazili Srbijom u vreme Milosevica? Nikad brale!

драгана

31.10.2019. 12:45

@Moljac - To nije samo juče.Par godina. Država se češlja,a selo je podeljeno.Briga ih.Oni i njihova deca imaju obezbeđenje i lične vozače.Ostsli ljudi i njihova deca manje vrede,pa se mogu staviti na rulet.

Vladimir

31.10.2019. 10:38

U parku pored garaze GSP na Dorcolu neprestano borave migranti, bar u zadnjih mesec ili dva. Po turbanima koje nose reklo bi se da su iz Pakistana,Indije ili Bangladesa. Moguce da je vecerasnji sukob izmedju te dve grupe zbog desavanja u Kasmiru ili netrpeljivosti koja traje decenijama izmedju njih. U svakom slucaju svi moraju biti privedeni i proterani iz zemlje.