Jagodinac je imao mnogo sreće: Sleteo sa nadvožnjaka, prošao bez povreda! (VIDEO)

Z. G.

30. 10. 2019. u 13:13

Na ulazu u Jagodinu jedno vozilo je pod nerazjašnjenim okolnostima sletelo sa nadvožnjaka, a muškarac koji je upravljao automobilom nije zadobio ni povrede

Јагодинац је имао много среће: Слетео са надвожњака, прошао без повреда! (ВИДЕО)

Izvlačenje vozila / Foto Z. G.

Jedno vozilo je sletelo danas sa nadvožnjaka na ulazu u Jagodinu. Vozilom je upravljao muškarac iz ovog grada, ali je pod nerazjašnjenim okolnostima izgubio kontrolu i vozilo se našlo ispod nadvožnjaka.

Vozač je imao mnogo sreće jer je, kako saznajemo, prošao bez ikakvih povreda.

Nadležne službe su izvukle vozilo, a tek treba da se utvrdi kako se dogodilo da automobil sleti sa puta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

posto Jagodina,ima samo jedan "ulaz"...

30.10.2019. 15:29

...sve ste nam rekli.Iz puke neobavestenosti,nisam znao da je "samo" jedan nadvoznjak?Smatram da cak i nisam u obavezi,da brojim nadvoznjake,na ulazima,bilo koje Jagodine.Ali,ako je onaj nadvoznjak,posle IZLAZA iz Ribara,PREMA Jagodini!Pricati od "sreci" vozaca...?Ispod tog nadvoznjaka...Provlaci se,cuveni,"poljski" put...Kojim "seljaci" voze kao ludi!I ima cetiri trake!Plus dve za,ne daj Boze...Na srecu,taj "makadam" je asfaltiran..A sta bi bilo,da je bilo..Ista ce tom nadvoznjaku krivivina????

Гојко

30.10.2019. 17:26

@posto Jagodina,ima samo jedan "ulaz"... - Krivina je napravjena da bi suludi vozaći tu probijali zvučni zid.Ja iako nisam odatle-NE bih sleteo sa tog nadvožnjaka.