Organizovana humanitarna gastro žurka studenata MPK za malog Konstantina Jankovića

Visoka škola strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije organizovala je u utorak, 29. oktobra humanitarnu gastro žurku studenata MPK godine za pomoć jedanaestogodišnjem Konstantinu Jankoviću iz Novog Sada.
Uz muziku i dobar provod studenti su probali gastronomske đakonije i majstorije, koje su pod mentorstvom saradnika u nastavi Gorana Gašparovskog pripremali studenti sa Menadžmenta u ugostiteljstvu, a tom prilikom za lečenje Konstantina je prikupljeno 31.500 dinara. 
 
Konstantin je oboleo od cerebralne paralize od samog rođenja, kao posledica nedostatka kiseonika. Na fizikalnim terapijama nalazi se od trećeg meseca života. 
 
Konstаntin pohađa OŠ "Đorđe Natošević" i učenik je četvrtog razreda. Prija mu kolektiv i deca ga rado prihvataju. Živi sa jednim roditeljem, a zbog njegovih celodnevnih terapija majka nije u mogućnosti da radi.
 
Za nastavak Konstantinovog lečenja u koje spada rad sa terapeutom i defektologom, hipoterapije, Halivik koncept plivanja i terapijsko plivanje, kao i nova operacija, a nakon nje i rehabilitacija, neophodna je pozamašna suma novca koju njegova majka kao samohrani roditelj nije u mogućnosti da izdvoji.
 
Svi koje žele malom Konstantinu mogu pomoći slanjem SMS sadržaja 543 na broj 3030 ili uplatom na račune:
 
Dinarski: 160-516421-97
Devizni eur: 00-540-0004203.2
IBAN: RS35160005400004203204
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti