Veliča nasilje na Fejsbuku: Jedan od otmičara malog Petra opčinjen kriminalnim načinom života

Novosti online

30. 10. 2019. u 12:45

Aleksa Mrđa, jedan od otmičara Petra Mitrovića iz Stare Pazove, i ranije je bio problematičan mladić sklon tučama, a na svom Fejsbuk profilu veliča navijačke grupe i kriminalce

Велича насиље на Фејсбуку: Један од отмичара малог Петра опчињен криминалним начином живота

Aleksa Mrđ / Foto Fejsbuk

Među uhapšenima posle otmice 13-godišnjeg Petra Mitrovića iz Stare Pazove je i njegov sugrađanin Aleksa Mrđa (18) za koga se ispostavilo da je izuzetno problematičan mladić, o čemu svedoče i brojne objave na njegovom Fejsbuk profilu.

Aleksa Mrđa (18) iz Stare Pazove uhapšen je, prema rečima njegovog oca, u automobilu u vlasništu organizatora otmice, Marka Jovišića. Da je reč o problematičnom mladiću potvrdio je i njegov otac, koji je kazao da je njegov sin sklon i tučama, piše Blic.

I Aleksine objave na profilu na Fejsbuku dokazuju da, uprkos tome što ima tek 18 godina, jasno veliča nasilje, navijačke grupe i kriminalni način života.

Pored velikog broja fotografija na kojima su ispisi poput: "All cops are bastards" (popularno ACAB) uz Partizanove boje, tu su i stihovi pesama koje je ponosno delio, poput "U tvorza te čeka mesto, bio si dobar dečko, srce postaje grešno u poteri za kešom", ali i "krijem se jer znam da me traži, ker je svuda brate, pa se mnogo pazim".

Izvor: Blic

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Terenac

30.10.2019. 13:10

Za ovo sto je uradio u americi bu dobio 20 godina minimum. Taman da ga prodje mladalački san.

Sve na 13 crno

30.10.2019. 13:16

nqci na licu mesta wa masanom we nepropusta a i reprize w3 gledaju po ko zna koji put ....ljudi umislili da mogu biti ko neki zestoki momci iz 90tih.....

TonySoprano

30.10.2019. 13:22

Sad će u ćuzi da upozna prave kriminalce a ne te miki maus na filmovima što je gledao. Ima da izađe ko snajka jednog dana manji od makovog zrna.

Dejan Maksic

30.10.2019. 14:16

odma bukagoja za nogu i na prokopavanje tunela.... brzo ce zaboraviti na gluposti..

драгана

30.10.2019. 14:23

Ako je problematičan i sklon tučama i to se zna,roditelji nisu u stanju da sami reše i rešavaju problem ,gde su institucije ,u prvom redu nadležni Centar za socijlani rad?Zaštoi se sa njime i nad njime nije radilo da ne bude ovo što jeste sa 18 godina?

Braco

30.10.2019. 14:33

Ma sta se ima on ku.citi. Nema ga 80kg zajedno sa cipelama. Bolje da sjedne I da se najede dobro jer ovakav kost I koza I baba bi ga premlatila. Dovoljno da ga jednom mlatnes preko usiju I da se ne probudi sat vremena.