Sinđelić je izručen

Crna Gora danas je Hrvatskoj izručila srpskog državljanina Sašu Sinđelića (39), po međunarodnoj poternici Interpola Zagreb.

Izvor: B92

Sreda, 30.10.2019.

11:19

Sinđelić je izručen
Foto: depositphotos/mehaniq

"Službenici Uprave policije danas su realizovali ekstradiciju Saše Sinđelića (39), državljanina Republike Srbije, iz Crne Gore u Republiku Hrvatsku", navela je Uprava policije Crne Gore u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

"Sinđelić je lišen slobode u Crnoj Gori 1. jula 2019. godine po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Zagreb, a koji se potraživao radi izvršenja pravosnažne presude Županijskog suda u Vukovaru, kojom je osuđen na 21 godinu zatvora zbog krivičnog dela teško ubistvo i krivičnog dela teška krađa", navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

8 h

Podeli: