Los Anđeles, troje ubijeno na žurci povodom Noći veštica

Tri osobe su ubijene, a devet je povređeno u pucnjavi koja se dogodila na zabavi povodom Noći veštica, u kući na Long biču u Los Anđelesu, javio je američki Si-Bi-Es.

Policija navodi da su dve osobe sa kapuljačama pucale na prisutne na zabavi povodom Noći veštica.

Osumnjičeni još nisu uhapšeni.

Vatrogasna jedinica Long Biča saopštila je da su pozvani da intervenišu oko 22:44 i da su vatrogasci zatekli "haotičnu scenu".

Vatrogasci su, kako se navodi, u kući pronašli tri mrtva muškarca i još devet ranjenih osoba, koje su prevezene u bolnicu.

Njihovo stanje za sada nije poznato.

Komšije koje žive nedaleko od te kuće rekle su za "LA tajms" da su čuli pucnjavu, a nakon desetak minuta i policijske sirene.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво