Đoković: Sutra bih mogao da prestanem da igram

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.10.19. | 09:56

Srpski as u intervjuu za jednu francusku televiziju pričao o planovima za budućnost, kao i o turniru u Parizu

Uživali smo i uživamo u majstorijama Novaka Đokovića na teniskim terenima širom sveta. I danas ćemo imati priliku da vidimo još jedan čin ove magične predstave, pošto srpski as kreće u pohod na novi trofej u Parizu. Protivnik na startu biće mu Francuz, Korentan Mute, koji je izjavio kako ga Đokovićeva igra ne impresionira. Njihov duel u glavnom gradu Francuske neće početi pre 15.30.

Pred meč sa Muteom, Novak Đoković nije previše vremena proveo pričajući o rivalu, već o planovima za nastavak karijere. Srpski teniser kaže kako uopšte više nema obavezu da se takmiči, ali i da to ne znači kako će se to desiti.
„Nemam obavezu da se takmičim. Mogao bih da prestanem sa igrama već sutra, s obzirom na to da sam otac dvoje prelepe dece. Jedno od njih je već napunilo pet godina, kreće u pripreme za polazak u školu. Voleo bih da provodim više vremena sa njima“, izjavio je Đoković.

Izabrane vesti

Bilo kako bilo, Novak se i dalje raduje svakom novom izlasku na teren, pa čak i onom protiv Korentana Mutea na početku turnira u Parizu.
„I dalje se osećam srećno na terenu. Imam motivacije i inspirisan sam da igram ovaj prelepi sport“, rekao je srpski teniser za jednu francusku TV stanicu.

ATP PARIZ - KVOTE ZA OSTALE UTAKMICE

Đoković se povukao sa US opena zbog problema sa ramenom, ali je nakon toga osvojio titulu u Japanu i ušao u četvrtfinale mastersa u Šangaju, tako da tvrdi da su svi problemi iza njega.
„Istorijski gledano, zaista dobro igram u dvorani, tako da sam prilično srećan što ću i ove godine zaigrati u Parizu. Igrao sam finale ovde prošle godine, sviđaju mi se uslovi. Fizički se osećam spremno i nisam osećao bol poslednje tri, četiri nedelje. Nadam se da ću turnir otvoriti na najbolji mogući način, pobedom“, rekao je Đoković.

Njegov protivnik Korentan Mute trenutno se nalazi na 97. mestu na ATP listi, a na prethodnom stepeniku eliminisao je još jednog srpskog tenisera, Dušana Lajovića u tri seta - 2:1 (6:4, 1:6, 6:3).

KVOTE ZA OSVAJAČA

Foto: Reuters


 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara