"Čistoća" kupila šest vozila za skoro 100 miliona dinara

JKP "Čistoća" je kupila nekoliko vozila, kamiona namenjenih za pražnjenje kontejnera, po ceni od skoro 100 miliona dinara.
"Čistoća" kupila šest vozila za skoro 100 miliona dinara
Foto: 021.rs

U nekoliko odvojenih tendera "Čistoća" je kupila dva autosmećara, dva kamiona za pražnjenje korpi, kamion za abrol kontenjer, kao i traktor za zimsku službu.

Na skoro sve javne nabavke se javio samo po jedan ponuđač i to "West truck" iz Beograda. Ovoj firmi će "Čistoća" za dva autosmećara platiti 53,6 miliona dinara sa PDV-om, za dva kamiona za praženjenje korpi 14,2 miliona dinara sa PDV-om i 23,8 miliona za kamion za abrol kontejner.

Na posebnom tenderu preduzeće "Rapidex trade" iz Novog Sada je kao jedini ponuđač dobilo posao isporuke traktora za zimsku službu po ceni od 5,8 miliona sa PDV-om.

Ovim je "Čistoća" nabavila skoro sva vozila koja su planirana prema ovogodišnjem planu nabavki. Naime, već ranije su od "West truck" kupljena dva kamiona za pražnjenje podzemnih kontejnera za 59,9 miliona sa PDV-om, a od "Rapidex trade" multifunkcionalno vozilo sa raznim priključcima po ceni od 17,8 miliona sa PDV-om.

  • Lajos Pete

    01.11.2019 08:04
    nabavka vozila
    Nemoguce da je Jedan -jediniPONUDJAC za nabavku vozila ( i to ni manje ni vise BEOGRADJAN) Jako mi je PROVIDNO !!!
  • Slučajni prolsznik

    30.10.2019 13:09
    @zizi
    Ako im je to najveći greh ,prva im opraštam, momci su apsolutno korektni u nastupu .
    Ostali su sve same poštenjačine..jedva čekam zakon o poreklu imovine!
  • //

    30.10.2019 08:05
    @Rale
    Nemoj da si takav, zar nije lepo videti kako sa Čeneja ide izvoz trešanja za Italiju!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti