VIDEO: Objavljen snimak napuštene kuće u kojoj je držan oteti dečak iz Stare Pazove

Policija je završila uviđaj o otmici trinaestogodišnjeg Petra M. iz Stare Pazove koji je nestao u subotu, a pronađen u nedelju uveče.
Dečak je pronađen u kamp-naselju kod mesta Belegiš, u napuštenoj vikendici, a sada je objavljen snimak kako taj objekat izgleda iznutra.
 
Policija je uhapsila tri osobe zbog sumnje da su otele dečaka iz Stare Pazove, dok će protiv jednog sedamnaestogodišnjaka biti podneta krivična prijava.
 
 
Direktor policije Vladimir Rebić je za RTS rekao da je porodica pomogla policiji da pronađe nestalog dečaka time što je dala prave informacije. Policiji su pomogle i kamere jer je preko njih identifikovano vozilo koje je moglo biti korišćeno u otmici.
 
Istakao je da je pre toga MUP obavio niz informativnih razgovora sa osobama koje su mogle biti uključene. rekao je Rebić.
 
Detaljan opis direktora policije kako je pronađen dečak možete pročitati OVDE.
  • BulevarEvrope

    29.10.2019 10:46
    realno takav smestaj ne moze se naci u Novom Sadu za ispod 150e mesecno plus rezije jos...
  • MonteDushano

    29.10.2019 10:38
    A da li se ZNA ZAŠTO je dečak bio otet?
  • Marko

    29.10.2019 10:31
    Zar mora od svega da se pravi šou u ovoj nazovi državi? Dečak je pronađen i sad nek stvari idu svojim tokom. Šta javnost ima od ovog snimka?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.