Najnovije vesti
Slobodno vreme Vesti
Vodič za zdrav i srećan život svakog utorka na poklon u "Blicu"

Vodič za zdrav i srećan život svakog utorka na poklon u "Blicu"

Ukoliko ste konzument zdrave hrane, volite da vežbate ili vam je, jednostavno, zdravlje na prvom mestu, magazin „Zdrav život“ koji vam poklanjamo svakog utorka u „Blicu“, biće vaš najbolji saveznik!

Poklon magazin svakog utorka u "Blicu" Foto: Promo
Poklon magazin svakog utorka u "Blicu"

Saveti o zdravim navikama, ishrani koja dovodi do poboljšanja rada metabolizma, zanimljivi tekstovi o još zanimljivijim ljudima koji su se izborili sa teškim bolestim i koji su žvote promenili za 180 stepeni uz uvođenje zdravih životnih navika. kao i još mnoštvo priča u vezi sa zdravljem, očekuju vas na poklon utorkom u „Zdravom životu“. 

Teme u magazinu nateraće vas da se zapitate, ali i da povedete računa o tome koliko zdravo živite, o tome kakve lekove pijete i da li je baš sve što pojedete vašem organizmu zaista i potrebno?

Ukazujemo vam na najučestalije zdravstvene probleme i bolesti s kojima se suočava čitava planeta, a uz recepte za prirodne lekove, meleme i čajeve koje vam donosimo u svakom broju, pomažemo vam da pojedine probleme sa zdravljem predupredite.

Ako do sada niste pronašli pravog saveznika koji će vas “gurati” u želji da zdravo živite, čitajte naš magazin “Zdrav život” koji vam, svakog utorka, otkriva sve tajne potpunog telesnog, psihičkog i duševnog blagostanja.