VELJKOVA VERENICA OMILJENA PRODAVAČICA! Cecina snajka na pijacu dolazila pre sedam sati, uvek doterana, našminkana i skockana! Svi kod Bogdane trčali po batake!
Foto: Damir Dervišagić

Reportaža

VELJKOVA VERENICA OMILJENA PRODAVAČICA! Cecina snajka na pijacu dolazila pre sedam sati, uvek doterana, našminkana i skockana! Svi kod Bogdane trčali po batake!

Stars -

Top: Ekipa Kurira obišla je pijace u Kotežu, Borči i Mirijevu, gde porodica Rodić ima svoje tezge, i svi imaju reči hvale za buduću Ražnatovićevu suprugu i njene sestre

Snajka Cece Ražnatović, Bogdana Rodić, bila je omiljena prodavačica pilića na beogradskim pijacama.

Devojka iz Titela, koja će 24. novembra postati supruga Veljka Ražnatovića, sa roditeljima Danijelom i Bogdanom, kao i sestrama Natašom i Bojanom, donedavno je prodavala živinu svakog dana od sedam ujutru, pa do dva posle podne. Međutim, otkako je ostala u drugom stanju, Bogdana je otišla na trudničko bolovanje, a njene sestre i dalje pomažu roditeljima u porodičnom biznisu.

Sestre nekada radile na tezgi u kotežu
Sestre nekada radile na tezgi u kotežufoto: Sonja Spasić

Uvek doterane

Naša ekipa obišla je juče tri beogradske pijace - u Kotežu, Borči i Mirijevu, gde su Bogdana i njene sestre godinama bile atrakcija, a jedan od kupaca nam je otkrio i zbog čega. - Svi su želeli da kupuju pileće batake, prsa i krilca kod sestara Rodić. Uvek su bile doterane, lepo našminkane i skockane. Kao da rade u najekskluzivnijem butiku, a ne na pijaci. Ujutru bi dolazile pre radnog vremena i istovarile piliće u frižider, a onda kada se otvori pijaca, one tako doterane prodaju robu. Uvek su bile ljubazne i nasmejane. Jedno vreme su sve tri zajedno prodavale piliće ovde u Kotežu, a kako se posao širio, Bogdana je prešla na tezgu u Mirijevu, Nataša je otišla u Novi Sad, a Bojana je ostala u Kotežu - priča naš izvor.

Nakon Koteža i razgovora sa zadovoljnim kupcima, produžili smo i do Borče, gde smo zatekli Cecinog prijatelja Bogdana.

Tata na pijaci u Borči
Tata na pijaci u Borčifoto: Sonja Spasić

- O, Kuriru, dobar dan. Evo, mi radno, kao po običaju. Pilići su sveži, ljudi lepo raspoloženi, mi smo srećni i sve je kako treba. Bogdana je pošteđena jer je u drugom stanju, a Nataša i Bojana i dalje rade. U našoj porodici to je normalno. Evo, sada se spremamo za svadbu, a onda i za dolazak unučeta. Kako imam tri ćerke, voleo bih da Bogdana rodi sina, ali, naravno, i ako bude unukica, istu ljubav će da ima od cele porodice - kaže Veljkov budući tast.

Srećni i zadovoljni

Posetili smo i mirijevsku pijacu, gde se pričalo o venčanju decenije koje se sprema. Tamo smo našli Cecinu priju Danijelu, koja je tek sredila frizuru.

bogdana je mami pomagala u mirijevu
bogdana je mami pomagala u mirijevufoto: Sonja Spasić

- Verovala sam da ćete da produžite do Novog Sada, na radno mesto kod ćerke Nataše, ali drago mi je što ste došli i do mene. Bogdana je ovde radila, ali sada je pošteđena jer je trudna. Neka dete uživa u drugom stanju, radila je ona godinama i nikada se nijedna ćerka nije bunila što im je posao na pijaci. Imamo divne žene koje rade i verujte da smo srećni i zadovoljni. Čujem se sa prijom Cecom i jedva čekamo venčanje - zaključuje Danijela.

Srećna majka

ODUŠEVLJENA SAM ŠTO ĆE BOGDANA NOSITI CECINU VENČANICU

Ponosni na decu... Porodica Rodić
Ponosni na decu... Porodica Rodićfoto: Damir Dervišagić

Porodica Rodić priprema se za Bogdaninu i Veljkovu svadbu. - Sve će biti na nivou i ispoštovaćemo običaje. Oduševila sam se kada je Bogdana izrazila želju da nosi Cecinu venčanicu. Njih dve su slične konstitucije, mršavice, i verujem da neće morati ništa da se prepravlja. Ceca je divna prija i sigurna sam da će veselje biti fenomenalno - smatra Danijela.

Kurir.rs/J. Stuparušić - Lj. Stanišić Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track