Naprednjaci proslavili svoju slavu, Svetu Petku (FOTO)

Lokalne vesti - Nedelja 27.10.2019 - 13:32

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju proslavio je svoju stranačku slavu, Svetu Petku.

Rukovodstvo stranke na proslavi FOTO: G. Mitić/OK Radio Rukovodstvo stranke na proslavi FOTO: G. Mitić/OK Radio
Slavlje je upriličeno u prostorijama stranke u Vranju, uz prisustvo partijskih funkcionera, članova i simpatizera, koalicionih partnera, kao i lokalnih privrednika i javnih ličnosti.
 
Zvanicama se najpre obratio jedan od potpredsednika SNS u Vranju, Goran Đorđević, koji je, pozdravljajući prisutne, istakao da vranjski naprednjaci po 11. put proslavljaju svoju stranačaku slavu.
 
Kum slave, potpredsednik SNS u Vranju, Goran Nikolić, čestitao je u svoje i u ime opravdano odsutnih, predsednika Gradskog odbora Slaviše Bulatovića i gradonačelnika Vranja Slobodna Milenkovića, svim članovima stranke i Vranjancima koji Svetu Petku slave kao krsnu slavu.
 
- Slavu proslavljamo po 11. put i, s obzirom na to da je praksa da na ovaj sveti dan ne govorimo o politici, ja bih ovom prilikom poželeo svima vama, članovima SNS, građanima Vranja i Republike Srbije, da nastavimo putem koji smo trasirali, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.
 
Moja iskrena želja, kao člana SNS i kuma ove slave je da nas u narednom periodu očekuju samo bolji i srećniji dani – poručio je Nikolić.
 
On je kumstvo predao svom kolegi, potpredsedniku SNS u Vranju, Dušanu Aritonoviću.
 
Novi kum stranačke slave je pozdravio sve prisutne i čestitao slavu svima koji slave.
 
- Pripala mi je velika čast i zadovoljstvo da danas preuzmem kumstvo nad ovom slavom i želim da nam svima ova, kao i svaka naredna godina, donese puno zdravlja, radosti i uspeha i da slavu proslavljamo u ovom i proširenom sastavu – rekao je Aritonović.
 
Zvanice su potom nastavile proslavu uz koktel i međusobno druženje.

Foto Galerija

Stranačka slava:SNS

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: