VIDEO Damir Okanović: Prijavite vozača mercedesa koji divlja po ulicama

"Crni, odnosno tamno sivi 'mercedes' E serije traži se zbog divljanja poslednjih nekoliko dana na beogradskim ulicama", objavio je Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja na svom Tviter profilu.
VIDEO Damir Okanović: Prijavite vozača mercedesa koji divlja po ulicama
Foto: Pixabay (ilustracija)
On je pozvao građane da reaguju i prijave tog vozača.
 
"Traži se crni/tamno sivi 'mercedes' E serije čiji vozač ovih dana divlja po Beogradu i postavlja snimke divljanja na društvene mreže. Ako vidite takav automobil u bahatoj vožnji, probajte da zapamtite registarski broj i odmah pozovite 192", napisao je na svom Tviter profilu.
 
 
Okanović kaže za "Blic" da je motiv za ovakvu njegovu poruku pre svega taj što se radi o vozaču koji snima divljačku vožnju i sve to objavljuje na društvenim mrežama.
 
"Postoji grupa na Instagramu u kojoj se objavljuju ti snimci. Reč je o grupi 'Ne divljam, vozim dinamično'. Ne zna se da li samo preuzima video zapise ili su zaista njegovi", rekao je Okanović.
  • Bili Kid

    28.10.2019 08:53
    Neki keramicarov podcinjeni u BIA koji je dobio nalog da zabavlja masu i pravi cirkus i skandale dok narod jede koske i go*na za dorucak, rucak i veceru!
  • @Vozač

    28.10.2019 07:55
    Nikome. Vožnja u ovom gradu je jedno jako frustrirajuće iskustvo, gde osim praćenja i poštovanja svih pravila, vi više puta u jednoj prosečnoj vožnji morate ukočiti, propustiti bahate i bezobzirne vozače gde nisu imali pravo prolaza, čekati i čuvati se dok oni rade nezakonite manevre, ukočiti pred slepim i gluvim babama, adolescentima sa slušalicama, pomahnitale bicikliste kao najgore učesnike saobraćaja i da ne spominjem... jedini razlog zašto nema na stotine udesa je zbog velikog broja vozača koji imaju izuzetnu pažnju i samokontrolu. Svaki takav normalni vozač bi mogao svakog dana da ima deset udesa za koje ne bi ni bio kriv jer je poštovao sva pravila, osim onog da čuva budale od njihove bahatosti i gluposti.
  • Faceboker

    27.10.2019 20:28
    A sutra će tražiti od nas da ih hapsimo jer su organi suviše zauzeti naplaćivanjem kazni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija