Osumnjičeni: Držao sam telo devojke u stanu, nisam znao šta da radim

N. K. koji je uhapšen nakon što je za njim juče bila raspisana poternica jer je u gepeku njegovog automobila pronađeno telo devojke, ispričao je policajcima da se devojka predozirala a da on "nije znao šta da radi" pa je njeno telo držao danima u stanu, a onda ga sa prijateljima prebacio u automobil.

N. K. je ispričao policajcima da nije znao šta da radi pa je telo devojke držao danima u stanu, a onda ga je sa prijateljima preneo u automobil.

Stanari Gandijeve 106 u Bloku 63 prijavili su juče  da tri muškarca iz zgrade iznose telo u džaku, nakon čega je stigla policija i ušla u stan na 6. spratu koji je u vlasništvu 30-godišnjeg N. K. 

Stan je bio prazan, ali pronađeni su tragovi krvi i mobilni telefon. Potraga je nastavljena u celom bloku, a posle nekoliko sati N. K. je uhapšen, jer je u gepeku njegovog automobila bilo telo 28-godišnje devojke, čiji je nestanak prijavljen pre nekoliko dana.

Pretpostavlja se da su se oboje drogirali u stanu, da se devojka predozirala i umrla.

"Postoje supstance koje podižu nivo straha i samim tim ih možda sprečavaju da adekvatno reaguju jer se strah podiže na jedan veći nivo, ulazi u psihotičku reakciju i samim tim je nezgodno tu situaciju iskontrolisati", objašnjava dr Gordana Obrenović iz Zavoda za bolesti zavisnosti.

Verovatno je mladić, i sam pod dejstvom droge, želeo da prikrije dokaze i pobegne od odgovornosti za krivično delo "omogućavanje uživanja opojnih droga". Zato, pretpostavlja se, nije pozvao Hitnu pomoć koja bi možda pomogla devojci.

Dilerima je ponekad bezbednije da narkomanima ponude drogiranje u sopstvenom stanu jer je manja verovatnoća da će ih neko videti. Svesni krivične odgovornosti u slučaju da se neko predozira i umre, pokušavaju tela da ostave u stanu, ili na klupi u parku.

Šta se tačno događalo, pokazaće rezultati obdukcije i toksikoloških analiza. Na Institutu za sudsku medicinu, gde se telo devojke sada nalazi, kažu da se sa ovakvom situacijom ne sreću prvi put.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво