ŽENSKA KOŠARKA: Derbi u Kraljevu, košarkašice Koraća gostuju u Nišu
Foto: ŽKK Radivoj Korać

PRVA ŽENSKA LIGA

ŽENSKA KOŠARKA: Derbi u Kraljevu, košarkašice Koraća gostuju u Nišu

Košarka -

Košarkašice Kraljeva u četvrtom kolu Prve ženske lige dočekuju lidera na tabeli, ekipu 021 iz Novog Sada, dok Radivoj Korać u Nišu igra protiv Studenta.

Ovog vikenda na programu je četvrto kolo Prve ženske lige Srbije za košarkašice, a u centru pažnje biće meč između Kraljeva i ekipe 021 iz Novog Sada.

Novosađanke u sjajnom raspoloženju putuju u Kraljevo, imaju maksimalan učinak u prva tri kola i žele da nastave pobednički niz.

S druge strane, iskusni tim Kraljeva poražen je u prethodnom kolu posle pordužetka od Crvene zvezde, pa trijumfom pred svojim navijačima želi da se vrati na deobu liderske pozicije.

Taj meč na programu je u nedelju od 17.00.

Ostale utakmice četvrtog kola odigraće se u subotu.

Niški Student od 14.45 dočekuje Radivoj Korać iz Beograda. Košarkašice Koraća su u prethodnom kolu na gostovanju savladale Partizan i veliki su favoriti na ovom meču.

Crvena zvezda od 16.00 igra u Zrenjaninu protiv ekipe Proletera, koji još ne zna za pobedu. Pola sata kasnije u Kragujevcu će odmeriti snage Radnički i Vrbas, dok će od 18.00 u Novom Sadu početi zanimljiv duel Novosadske ŽKA i ekipe Partizana.

Četvrto kolo ŽLS: Student - Radivoj Korać (subota, 14.45) Proleter - Crvena zvezda (subota, 16.00) Radnički - Vrbas (subota, 16.30) Novosadska ŽKA - Partizan (subota, 18.00) Kraljevo - 021 (nedelja 17.00)

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track