');
Najnovije vesti
Blic Sudbine

"ZABETONIRANA SAM" Tijana Dapčević jedva govori nakon tragične smrti Dragane Tripić, i Dušica Jakovljević SLOMLJENA

Pop pevačica Tijana Dapčević koja je bila dugogodišnja prijateljica novinarke Dragane Tripić, šokirana je i kako kaže, skamenjena vešću o njenoj smrti.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
tijana_dapcevic_narkotici_show_clip_safe
tijana_dapcevic_narkotici_show_clip_safe
Dragana Tripić
Foto: RAS / RAS Srbija
Dragana Tripić

Tijana je vidno uznemirena za "Blic" izjavila da je, kako kaže, zabetonirana.

Pročitajte još

- Čula sam pre pet minuta. Nas dve smo se videle poslednji put pre dva meseca, Dragana je bila uvek puna života, uvek se šalila i smejala, ništa nije ukazivalo na to da je imala neki problem, nikada. Zabetonirana sam. Ostala sam bez teksta, ne znam ... neko ko je toliko pun života bio i stalno nasmejan i raspoložen za šalu, baš me je "mlatnulo", kao da me je neko maljem udario po glavi. Ne mogu da prihvatim uopšte to - izjavila je Tijana za "Blic".

- Kao i uvek, aplelujem na ljude, koji god problem da imate, sve može da se reši, ona je očigledno imala problem a nije govorila o tome, nije pričala na tu temu, što je iz ove perspektive mnogo pogrešno - dodala je pevačica.

Tijana Dapčević
Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija
Tijana Dapčević

Povodom smrti Dragane Tripić oglasila se i Dušica Jakovljević, voditeljka "Zadruge" koja je na svojoj društvenoj mreži Instagram ostavila emotivnu poruku.

- Hvala ti za svaku reč podrške, za svaki kompliment, za svaki savet i osmeh! I ovim si nam dala temu za razmišljanje, da li se iza naizgled jasnog stava “jakih” žena kriju krhke duše? Jedno je sigurno - potresla si nas i protresla, kao sto si to radila svojim britkim perom... Počivaj u miru - napisala je ona.

Ivan Mileusnić i Danijela Karić izjavili su da je Dragana u njihovim očima uvek bila jaka i snažna žena.

- Ona je nama bila bas draga osoba. Na svim našim slavljima u poslednjih godinu dana je uvek bila i radovala se sa nama svemu. Evo i na poslednjem, pre mesec dana, se bas veselila kada sam slavio rodjenje sina. Dragana je u našim očima bila jedna jaka i odlučna žena. Ma svi su je znali po njenom stavu i tome što je uvek svima govorila sve sto misli, i kritiku i pohvalu. Takođe je bila veliki borac i radnik, ali izuzetno ponosna. Mislim da joj je zbog toga i bilo teško da priča o problemima ako ih je imala. Velika tuga i neverica. Nikad ne bih rekao da će dići ruku na sebe. Pogotovo ne zbog ćerke i unuke koje je obožavala - izjavili su oni za "Blic".

Danijela Karić i Ivan Mileusnić
Foto: Marko Sovilj / RAS Srbija
Danijela Karić i Ivan Mileusnić

Podsetimo, Novinarka Dragana Tripić (58) pronađena je mrtva jutros u stanu u Mirijevu, a telo novinarke, koja se prema pisanju portala "Pink.rs" obesila, pronašla je njena ćerka.

Dragana Tripić bila je dugogodišnja novinarka, a karijeru je gradila u brojnim medijskim kućama u Srbiji.

Često je gostovala u različitim zabavnim emisijama i šou programima, a publika je godinama imala priliku da je gleda kao člana novinarskog žirija u takmičenju "Zvezde Granda".

Godine 2011. oprobala se kao učesnica rijaliti šou programa "Dvor" koji se emitovao na TV "Pink".

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratite mejlom na vanja@centarsrce.org

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni...