Poznati pevač čuva svoju odeću pod stalnim video-nadzorom i to na veoma neobičnom mestu

Zvezde idu iz krajnosti u krajnost kada je u pitanju moda i to nije novost, ali zamrzavanje odeće je poprilično nov potez.

Život

Izvor: B92

Sreda, 23.10.2019.

18:39

Poznati pevač čuva svoju odeću pod stalnim video-nadzorom i to na veoma neobičnom mestu
Foto: Gettyimages/ Handout / Handout

Haris Rid, poznati britanski dizajner čiji je verni klijent pevač Hari Stajls, otkrio je da Hari svoju odeću drži pod 24-časovnim nadzorom u zamrzivaču i u svakom trenutku može da je gleda preko ajpeda. Sva odeća mu je kriogeno zamrznuta kako bi se što bolje očuvala i kako vreme ne bi uticalo na njihov izgled i kvalitet.

Jedan od najpoznatijih autfita koji se nalazi u ledenom sefu je, naravno, onaj s ovogodišnje Met gale koji nosi potpis modne kuće "Guči", ali i kultno plavo odelo iz spota za pesmu "Lights Up", piše Index.hr.

Inače, Hari svoj neobičan stil neguje poslednjih nekoliko godina, a kao svoju modnu inspiraciju navodi pevače Mika Džegera i pokojnog Dejvida Bouvija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

7 h

Podeli: