Ter Štegen je ljut: Moraćemo da malo popričamo između sebe

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.10.19. | 11:29

Dosta stvari mora da se popravi, poručuje golman Barse

Pobeda kojom niko nije zadovoljan. Odnela je Barselona tri boda iz Praga (2:1), ali su fudbaleri Slavije sa terena ispraćeni kao pravi heroji, jer su u poslednjih 15 minuta pregazili prvaka Španije i samo pukom nesrećom nisu došli do izjednačenja.

Kao pokisli su Španci otišli s terena, ništa bolje nije bilo ni posle tuširanja. Golman Mark-Andre ter Štegen izašao je pred novinare besan kao ris.
Moraćemo da porazgovaramo o nekim stvarima. Neću o njima govoriti javno, već ćemo između sebe to da rešavamo, prvo sa momcima koji su bili na terenu. Prosto, moraju da se poprave neke stvari. Dosta njih“, grmeo je Ter Štegen, ipak dovoljno pribran da se uzdrži od prozivki saigrača.

Izabrane vesti

BARSELONA OSVAJA LIGU ŠAMPIONA - KVOTA 7,00

A, imao je dovoljno razloga za to, jer se u Pragu u finišu meča osećao kao na strelištu.
Primili smo gol iz njihovog prvog šuta u drugom poluvremenu. To ne sme da nam se dešava. Kao da sam bio sam na terenu. Čovek je uzeo loptu, nije uradio ništa posebno i našao se ispred gola. Moramo taktički mnogo toga da popravimo“.

Nemački čuvar mreže ne zamera samo defanzivcima na propustima u Pragu.
U prvom poluvremenu imali smo dosta šansi, koje nismo iskoristili na pravi način. Čekaju nas novi mečevi, moraćemo da se popravimo i da dobijemo naredne mečeve u grupi“, rekao je Ter Štegen.

Nego nešto ozbiljno ne štima u Barseloni...

Foto: Reuters

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara