''Grobari'', još jednom, pamet u glavu! Večerašnja utakmica bi mogla da se ne završi!?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.10.2019.
11:04
Izvor: Sportske.net

Pogledajte šta najavljuju ostrvski mediji pred meč u Humskoj.!

Beta/Miloš Miškov/Mo
Beta/Miloš Miškov/Mo

Povezane vesti

Posle svega što se dogodilo nedavno u Sofiji, na utakmici reprezentacija Bugarske i Engleske, a imajući u vidu da je i Partizan ove sezone kažnjavan zbog rasističkih ispada svojih navijača, tema rasizma dominira u engleskim medijima u susret večerašnjem dvoboju Partizana i Mančester junajteda (18:55h).

Brojna pitanja na tu temu juče su bila upućivana treneru kluba sa Old Traforda Ole Gunaru Solskjeru od strane engleskih novinara, a tamošnji ''Miror'' jutros najavljuje da bi Mančester junajted mogao da povuče ekipu sa terena, ako se sa tribina čije bilo kakva rasistička poruka!

''Ole Gunar Solskjer obećao da će povući ekipu sa terena u slučaju rasističkih poruka protiv Partizana'', piše i u naslovu, i na početku ''Mirorovog'' teksta posvećenog večerašnjoj utakmici.

Naravno, nisu zaboravili ni da istaknu da je i reprezentacija Srbije kažnjena od strane UEFA zbog nedavnih rasističkih poruka protiv Portugala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Nažalost, na lošem smo glasu zbog manjeg broja neodgovornih ljudi, večeras će se u Humskoj pratiti svaki detalj na navijačkim zastavama, osluškivati svaki uzvik sa tribina, bilo da dolazi iz grupe, ili od nekog pojedinca.

Mnogo puta su naši klubovi i reprezentacija kažnjavani, hajde za promenu da im večeras ne dozvolimo nijedan povod za nešto slično.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 24.10.2019
14:43

Naravno da će nači načina i razloga da nas kazne. Čak i kada se nađe rešenje i reši problem u vezi nesportskog navijanja na našim stadionima, kažnjavaće nas ako treba samo zato što pevamo "Bože pravde".
Za razliku od nas Srba, albanci na utakmicama koje se igraju u prištini mogu da nose bilo kakve transparente, da se tuku sa protivničkim avijačima i da uzvikuju "UČK, UČK, ..." i naravno za sve to neće biti kažnjavani.

avatar
Le Tissier
Thursday, 24.10.2019
11:42

Au covece sta napravise od nas ovi sto su izmislili i gaje rasizam, a mi samo kratak fitilj pa na prvu provokaciju skacemo i vredjamo. Svi nas rade na istu foru.

avatar
Peca Partizan
Thursday, 24.10.2019
11:42

nase fine i dobre komsije opet ce po obicaju da istaknu neki neodgovarajuci transparent