Odbornici Vranja o IZVEŠTAJU O BUDŽETU

Lokalne vesti - Četvrtak 24.10.2019 - 09:42

U utorak, 29. oktobra, biće održana 38. sednica Skupštine grada Vranja.

Odbornici o budžetu. Foto: S.Tasić/OK Radio Odbornici o budžetu. Foto: S.Tasić/OK Radio

Odbornici će razmatrati, između ostalog, Izveštaje o izvršenju budžeta grada Vranja za periode od 01.01 - 30.06.2019.godine i 01.01 - 30.09.2019. godine, pretres izmene i dopune Programa poslovanja Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja grada Vranja“, sa Finansijskim planom poslovanja za 2019. godinu.

Takođe, pred odbornicima će se naći i pretres izmene i dopune Programa poslovanja Javne ustanove Pozorište „Bora Stanković“ Vranje, sa Finansijskim planom za 2019. godinu, Predlog Odluke o preuzimanju prava i obaveza Javnog preduzeća „Uprava Banje“, Predlog odluke o predlogu Vladi Republike Srbije da donese Odluku o prenosu prava javne svojine na građevinskom zemljištu iz javne svojine Republike Srbije u javnu svojinu grada Vranja, bez naknade neposrednom pogodbom.

Na dnevnom redu će biti i Predlog Odluke o tehničkom regulisanju saobraćaja na teritoriji grada Vranja, Predlog Odluke o izgradnji, postavljanju, održavanju i zaštiti spomen obeležja na teritoriji grada Vranja, kao i Predlog Lokalnog akcionog plana za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom u Vranju za period 2019-2021.

Takođe, odbornici će razmatrati  pojedina kadrovska rešenja u Savetima Skupštine i u školskim odborima osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada Vranja.

Sednica lokalnog parlamenta počinje u 9.00 sati.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: