Najnovije vesti
Slobodno vreme Putovanja
HOTEL NA NAJLEPŠOJ PLAŽI HURGADE Doživite božanstvene lepote Crvenog mora

HOTEL NA NAJLEPŠOJ PLAŽI HURGADE Doživite božanstvene lepote Crvenog mora

Danas ćemo vam predstaviti jedan od najtraženijih hotela u Hurgadi, u centru nove šetačke zone Memša. Hotel Continental Hurghada 5* izlazi na najlepšu plažu u Hurgadi, na kojoj ćete uživati u šarenom hladu, pod visokim, bujnim palmama i suncobranima od trske.

continental-GLAVNA Foto: Promo
continental-GLAVNA
Foto: Promo

Kako prilazite moru, postaće vam jasne sve očaravajuće priče koje ste slušali o Crvenom moru, u pamćenje će vam se urezati tirkizni raj pred vama, dok vam koža upija toplu energiju sunca. Već na ulazu u hotel, u prijatnoj atmosferi lobija, uverićete se da je sve podređeno udobnosti i uživanju.

Foto: Promo

Ležerni i nenametljivi luksuz, mir i tišina, sve što vam je potrebno ukoliko tragate za odmorom u pravom smislu, na kom ćete napuniti baterije za sve naredne izazove sa kojima se susrećete i na poslu i u privatnom životu. Hotel Continental Hurghada 5* je jedan od onih u kom je vrlo dobar odnos kvaliteta i cene, a u okviru all inclusive usluge, gosti imaju na raspolaganju brojne sadržaje, poput a la carte restorana, bazena i raznih animacija. Zaista je puno razlog zbog kojih se gosti ovom hotelu rado vraćaju svake godine.

Foto: Promo

Shodno svemu navedenom verujemo da je hotel Continental Hurghada 5* pravi izbor za vaš odmor, ali ukoliko i dalje imate nekih nedoumica, u turističkoj agenciji "1 A Travel" će vam pomoći oko izbora pravog hotela. Nemojte stati sa maštanjem i planiranjem kada izaberete hotel po svojoj meri. Vaš hotel će vam svakako pružiti odmor koji priželjkujete preko cele godine i zabavu koja se ne zaboravlja tek tako, ali odvažite se da upoznate i drugačiji Egipat. Po dolasku na destinaciju, svakako ćete čuti za brojne mogućnosti za zabavu i avanturu, koje se otvaraju tokom vašeg boravka u Hurgadi.

Foto: Promo

Snorkling i izlet na Rajsko ostrvo je nešto što oduzima dah, a poseta Kairu ili Luksoru je vredna svakog minuta vožnje, pa kad ste već u Egiptu, ne propustite da se upoznate i sa bogatom istorijom ove prelepe države.

Foto: Promo

U agenciji "1 A Travel“ možete izabrati aranžmane od 6 do 14 noćenja, a pored fenomenalnog hotela Continental Hurghada 5* tu su i mnogi drugi, pažljivo probrani hoteli Hurgade, detaljno opisani na zvaničnom sajtu agencije.

Foto: Promo

Kada ste izabrali svoju savršenu opciju za odmor, čeka vas posebna pogodnost, a to je mogućnost online rezervacije na samom sajtu, najlakši i najbrži put do vašeg odmora! Za sva pitanja, na raspolaganju je i kontakt centar agencije – 011/655 78 00.