Hrvatska: Muškarac koji se zatvorio u kuću i pretio eksplozijom priveden u policiju

Muškarac koji se u Sinju u Hrvatskoj zatvorio u kuću i pretio eksplozijom brzom i sigurnom intervencijom je priveden na ispitivanje u policijsku stanicu.
Hrvatska: Muškarac koji se zatvorio u kuću i pretio eksplozijom priveden u policiju
Foto: 021.rs (ilustracija)
Nakon primljene dojave o oštećenju vrata na kući u Sinju u Ulici Stjepana Radića, dolaskom policijskih službenika, oko 12 sati muškarac se zatvorio u kuću i nije dopuštao ulazak policijskih službenika i pretio je da će izazvati eksploziju.
 
Policija je identifikovala muškarca, a radi se o osobi koja inače živi u toj kući. Uspeli su da ga nagovore da se preda i priveden je na ispitivanje u policijsku stanicu.
 
Kako piše Slobodna Dalmacija, muškarac koji se zabarikadirao u kući je oko 12:55 sati nazvao redakciju sinjskog HIT radija. Dežurni tehničar ga je spojio s novinarkom Boženom Romac, a muškarac joj je rekao da ima tri boce plina i jednu bombu i da će sve dignuti u vazduh.
 
"Kazao je da poseduje tri boce pune propan-butan plina i jednu ručnu bombu, kao i da će izazvati detonaciju i sve dignuti u vazduh. Razlog su nerešeni porodični imovinski odnosi. On tvrdi da su njegov brat i sestra prisvojili nasledstvo pokojnog oca na njegovu štetu", ispričala je Romac za Slobodnu Dalmaciju.
 
Oko 13.30h v.d. direktora OŠ "Marka Marulića", koja se nalazi u komšiluku, javno je putem HIT radija pozvao roditelje da ne šalju decu u školu iz bezbedonosnih razloga.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet