SEVIĆKI POSLE BRAKA PROPALA I VEZA?! Ana raskinula veridbu zbog Darka, evo šta se desilo!
Foto: Ana Paunković

SAZNAJEMO

SEVIĆKI POSLE BRAKA PROPALA I VEZA?! Ana raskinula veridbu zbog Darka, evo šta se desilo!

Stars -

Bivša Lazićeva supruga i njen izabranik Danijel Nedeljković nedavno su okončali dvogodišnju vezu zbog nesporazuma koji nisu uspeli da prevaziđu

Ana Sević i Danijel Nedeljković raskinuli su veridbu, ekskluzivno saznaje Kurir. Kako dalje saznajemo, pevačica i biznismen stavili su tačku na svoju ljubav zbog nesporazuma koji nisu uspeli da reše.

Prema rečima Anine bliske prijateljice, jedan od razloga je i Darko Lazić.

Razlaz u miru

- Da li su zauvek raskinuli ili je u pitanju samo trenutni problem, ne mogu da tvrdim, ali njih dvoje već nekoliko dana nisu zajedno. Videli ste da je Ana došla da podrži Darka na njegovoj promociji pred koncert, a to nije slučajno. Lazić i Sevićka jesu uspeli da reše nesuglasice koje su imali, ali ona ne bi tek tako došla da podrži bivšeg muža. Svi govore da je to jedan od razloga raskida Ane i Danijela. Možda, kad se strasti smire, njih dvoje shvate da ne mogu jedno bez drugog. Svi parovi imaju probleme, pa će vreme da pokaže. Zasad od svadbe nema ništa - priča pevačicina prijateljica.

Prema njenim rečima, trebalo je da Sevićeva slavi rođendan u jednom restoranu, ali je to otkazala zbog raskida.

- Želela je da okupi prijatelje, porodicu i kolege u jednom lokalu. Osmišljavala je detalje, ali to se izjalovilo. Od slavlja nije bilo ništa. Proslavila ga je s mamom, ćerkom i drugaricom. Bila je kućna varijanta. Ona se trudila da pokaže da je sve u najboljem redu, ali nije. Kao u pesmi Olivera Mandića, Ana se smeje, a plakala bi - kaže njena drugarica.

Zahvalila mu se

Interesantno je i to da je pevačica pre nekoliko dana postavila njihovu zajedničku fotografiju i Danijelu se zahvalila na periodu koji su proveli zajedno.

- Život ti pošalje tako neke ljude da bi saznali neke nove širine i proširili vidike... Saznali šta želimo, a i šta ne želimo. Spoznali sebe u nekim drugim dimenzijama i situacijama. Videli da možemo još više da volimo. Da smo mnogo vredniji nego što mislimo. Da postoje ljudi koji i te kako znaju da vole, poštuju i budu oslonac i temelj. Hvala ti na svakoj sekundi mog rasta uz tebe, beskrajno sam ti zahvalna na svemu što si učinio za mene i moje dete. Što si bio tu. Volim te i hvala na svemu što si učinio za nas - napisala je Sevićeva.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom i Danijelom, ali do zaključenja broja nismo uspeli da dobijemo komentar.

foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto: Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja