Amsterdam, crnogorski državljanin ranjen u pucnjavi

Jedna osoba je ubijena, dok je druga ranjena i u kritičnom je stanju posle pucnjave u jednoj amsterdamskoj piceriji, prenose holandski mediji, javlja RTCG. "Vijesti" prenose da je teško ranjen Baranin Jovan Đurović, inače brat Luke Đurovića, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći u Kotoru u oktobru 2013. godine, a koji je bio blizak šefu "zemunskog klana" Luki Bojoviću.

Kako prenose holandski mediji, ranjen je crnogorski državljanin. Ubijen je vlasnik lokalne picerije Goran Savić (49), javlja portal AD, prenosi RTCG. 

Pucnjava se, kako piše holandski portal NL tajms, dogodila u 15.45 minuta po lokalnom vremenu u mestu Hugo de Grotplejn, pred mnogo očevidaca.

Svedoci su policiji kazali da su bila dva napadača, koja su vozilom pobegla sa lica mesta. 

Amsterdamska policija je, nakon pola sata od pokretanja istrage, navela da su vozilo sivi "folksvagen" belgijskih tablica, za koje se sumnja da je korišćeno za bekstvo, identifikovali i zaustavili na dva i po kilometra od mesta zločina.

"Policajac je opalio hitac upozorenja i uhapsio jednog osumnjičenog", navela je policija. 

Vijesti prenose da je Baranin Jovan Đurović teško ranjen u pucnjavi koja se dogodila u piceriji u Amsterdamu, a vlasnik lokala Goran Savić da je ubijen.

Jovan Đurović je brat Luke Đurovića, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći u Kotoru u oktobru 2013. godine, a koji je bio blizak šefu "zemunskog klana" Luki Bojoviću.

Informaciju o pucnjavi za Televiziju Vijesti potvrđena je iz vrha Uprave crnogorske policije, uz napomenu da je Đurović ranjen u predelu stomaka i da je životno ugrožen.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво