ПРИГРЕВЧАНКА ЈОВАНА РАДМАНОВИЋ, ПОНОС БОКСЕРСКОГ КЛУБА “ГАЛАКТИК”

APATIN SPORT VESTI

Јована Радмановић, девојка из Пригревице се већ годинама бави спортом који се углавном квалификује као мушки. Међутим, медаље у власништву ове младе Пригревчанке су доказ да и даме врло успешно могу да се баве боксом.

Јована је већ три године чланица Боксерског клуба “Галактик” из Сомбора, актуелни је јуниорски првак Војводине у боксу и првак Војводине и Србије за 2019. годнину у Санда борбама. Поред ових великих успеха, Јована Радмановић је освајала медаље и на многим међународним турнирима, а била је учесник “Купа нација у боксу за жене” и освајач бронзе у Сомбору и Врбасу.

И поред тога што свакодневно мора да пређе четрдесетак километара како би присуствовала тренинзима, ова млада Пригревчанка не дозвољава да школа трпи због спортских успеха. Јована је одличан ученик, а у школској 2016/2017. години била је ђак генерације Основне школе “Младост” из Пригревице.

У боксерском клубу “Галактик” истичу да је Јована пре свега изузетно посвећена спорту којим се бави, и напомињу да је она понос клуба.

1 thought on “ПРИГРЕВЧАНКА ЈОВАНА РАДМАНОВИЋ, ПОНОС БОКСЕРСКОГ КЛУБА “ГАЛАКТИК”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *