Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:08, 23. 10. 2019.

| Politika

Načelnik Gradske uprave izbio telefon iz ruku odbornika Nonića u prenosu uživo

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
janić
Janić u trenutku napada na Nonića; printskrin: Niška inicijativa

Odbornik Niške inicijative Srđan Nonić sa uključenom kamerom dočekao je načelnika Gradske uprave Ljubišu Janića na službenom parkingu. To je Janića razljutilo, pa je nasrnuo na njega, udario ga preko ruke i, kako kaže odbornik, razbio mu telefon. Nonić je, tvrdi, završio kod lekara jer je uznemiren, a najavljuje i krivičnu prijavu protiv načelnika. Janić zasad ne odgovara na novinarska pitanja u vezi sa incidentom.

Pred jutrošnji sastanak odborničkih grupa, Nonić je sa uključenim prenosom uživo na Fejsbuku Niške inicijative, iščekivao Janićev dolazak. Kada je konačno načelnik izašao iz službene “škode” odbornik Nonić je počeo da ga snima, a Janić je zapretio da će ga tužiti. Nakon toga, nasrnuo je na njega i izbio mu telefon iz ruku, a snimak se prekida.

Gepostet von Niška Inicijativa am Dienstag, 22. Oktober 2019

To je ono što se vidi na snimku, koji je Niška inicijativa podelila na društvenim mrežama. Nakon toga, usledio je još jedan video, sniman potajno, kako kažu, drugim telefonom, na kojem Nonić prati Janića do njegove kancelarije. Na snimku načelnik kaže da odgovara na novinarska pitanja, iako je potpuno zatvoren za pojedine medije skoro dve godine.

nonic Nonić najavljuje tužbu; foto: Vanja KeserNonić tvrdi da je završio kod lekara, jer ga je čitav događaj uznemirio, a najavljuje i tužbu protiv Janića.

Ja sam izašao napolje, snimao sam Janića, to je njega iznerviralo. Ščepao mi je telefon i još jedan lik koji stao pored njega, udarali su me preko ruke, onda smo krenuli da se rvemo. Telefon su mi polomili. Onda sam uključio drugi telefon i pratio sam ga. Sada sam kod lekara, a kasnije ću videti da podnesem krivičnu prijavu - kaže Nonić.

Novinari su uputli pitanja u vezi sa incidentom i načelniku Janiću, međutim, zasad nema odgovora.

Podsetimo, Nonića je u ponedeljak policija izbacila iz hodnika Gradske uprave, gde je sa uključenom kamerom čekao Janićev dolazak na posao.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Stef

    14:34 // 24. 10. 2019.

    Pa dobro svi znaju da mu se du.. pase na svaku nosu.SPS, SPO - Bane kum,-G17, SNS. Ako ne sad za godinu dve unakrsna kontrola !!!.

  • Mane

    05:06 // 24. 10. 2019.

    Cvećke obojica. Sačuvaj Boze nekulture i matorog i mladog. Mladji političar ako misli da matori ne valja ne treba da se ponaša gore od njega već da ga fino postavi na njegovu mesto. Odevanje ne priliči ozbiljnom političaru kao ni takvo ponašanje. Matori je znamo svi kakav. Ali ne treba biti gori od njega.

  • Kontrabas

    01:14 // 24. 10. 2019.

    Ne postoje nepoznanice, bespotrebna internet zabava za plebs bez ikakvih rezultata, svaka cast ovom coveku, Kurta i Murta vladaju 30 godina, vecina cuti zbog licnog sicarenja i straha jer za trziste nemaju nikakve sanse na postenoj i fer utakmici za radna mesta. U eri digitalizacije 80% zaposlenih u lokalnim samoupravama treba raspustiti i osloboditi balasta politikantskih parazita.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: