Čović otvoreno! Tomić otišao, pretpostavljate ko je sledeći?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 23.10.2019.
10:14
Izvor: Sportske.net

Nebojša Čović govorio o budućem treneru ali i ne tako dobroj situaciji što se tiče rezultata.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Crvenu zvezdu mts ne bole porazi u Evroligi jer, kako kaže predsednik ovog kluba, ekipa se nije obrukala u mečevima najelitnijeg takmičenja u Evropi.

Ipak, bole porazi od Budućnosti i Krke i oni su razlog njegovog nezadovoljstva nakon čega je i došlo do raskida saradnje sa Milanom Tomićem. Njegovu funkciju preuzeće Andrija Gavrilović sve dok se ne pojavi novi trener.

"Ovo deluje kao šok terapija, videćemo da li će biti dobra ili loša. Trener je otišao, zna se ko je sledeći – igrači. I to im je i rečeno
", rekao je Nebojša Čović u Jutarnjem programu TV Pink.

Ko je sve kandidat za klupu Crvene zvezde mts?

"Razmišljamo, trenutno će to premostiti prvi pomoćni trener Andrija Gavrilović. Tu imate dva puta, jedan put je visoko profilisani trener. To se dešava kod nas, ali onda uz to imate ugovor o 500-600 hiljada evra, uz to idu stan i automobil, mi nemamo taj novac, Razmišljalo se o Saši Obradoviću, ali on je u Monaku", rekao je Čović.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
crveni baron
Wednesday, 23.10.2019
12:13

Posto se odavno suska da dovodis ove bez autoriteta jer se u sve mesas, a info je da si to radio i sa tomicem, najjeftinija opcija, kad vec kukas za skupe strance, da zavrsis sebi licencu i onda ti niko i ne treba. A Fica je onda siguran za minutazu.

avatar
MarkoSi
Wednesday, 23.10.2019
11:42

Posle promene formata Evrolige potpuno je jasno da za klubove sa malim budžetima tu nema mesta. Jedini prostor koji bi mogli da ciljaju ekipe poput Zvezde je fenomenalan skauting i stvaranje igrača. Ovo drugo našim klubovima već godinama nikako ne ide jer jure rezultate u mlađim kategorijama uništavajući tako stvarno talentovanu decu. Ovo prvo nam je veoma teško zbog velikog broja mešetara. Vrlo nezgodna situacija, ali ako neko može da je prevaziđe to je Nebojša Čović. Samo bi trebalo da počne da je prevazilazi u mlađim pionirima, pa onda pionirima, kadetima, juniorima da bi za 5-6 godina uspeo da izbaci 2-3 igrača koja za prvi tim.

avatar
Wilt 100+
Wednesday, 23.10.2019
11:23

Za Obradovića je trebalo razmišljti na vreme (ima čovek ugovor), već je prošle sezone Tomić nagovestio da nije na dobrom putu. Budućnost je dobio na atmosveru, Partizasn na Čovića. Trenutno nema slobodnih domaćih trenera (kvalitetnih) ostaju ti stranci kao što su Xavi Pascual, Barcokas ili da se opet igramo košarke sa početnicima !? Plus jedan kvalitetan plej pod hitno

avatar
Wednesday, 23.10.2019
15:30

Branko Milisavljevic...

avatar
Stratford
Wednesday, 23.10.2019
10:39
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 23.10.2019
12:13

Čovek zbog bolesti ne trenira Olimpijakos, kamo sreće da se spase.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 23.10.2019
12:59

Covek je ozbiljno bolesan. Ne verujem da ce se neko vreme baviti kosarkom.