Maloletnik vozio bez dozvole na putu Žabalj - Čurug, izazvao tešku saobraćajnu nesreću

Pet osoba teško je povređeno, a jedna je preminula u saobraćajnoj nesreći na putu Žabalj - Čurug, koju je u ponedeljak, u popodnevnim časovima, izazvao šesnaestogodišnjak koji je bez dozvole vozio neregistrovano vozilo.
Maloletnik vozio bez dozvole na putu Žabalj - Čurug, izazvao tešku saobraćajnu nesreću
Foto: 021.rs
Muškarac (34) iz Žablja preminuo je od povreda zadobijenih u udesu, dok su četiri muškarca iz Čuruga, starosti 45, 31, 61 i 42 godine, kao i jedan Beograđanin star 43 godine teško povređeni, potvrđuju za 021 u novosadskoj policiji. 
 
Šesnaestogodišnjak koji je izazvao udes zadobio je lakše povrede. Protiv njega će biti podneta krivična prijava, jer je vozeći neregistrovan automobil, bez vozačke dozvole, izazvao tešku saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom.
  • Mimica

    26.10.2019 19:43
    Mima
    Cim je on uzeo auto i vozio znaci nije dete. Zasto ga oslovljavate kao dete. On je znao da nema dozvolu I da auto nije registovan tako da nema sta da se dalje prica o tome.
  • Tamara

    24.10.2019 22:41
    Tuga
    Ljudi ne lupetajte gluposti da mu je neko svesno dao kljuceve.ja lično poznajem te ljude i tvrdim sa sigurnošću da su oba roditelja radila a mali je sam bijo kuci i auto je pre nesreće na par dana uvezeno sa vana.da su jadni roditelji znali šta će ih snaći nebi sigurno ostavili ključeve na domak dece.Tuga za sve njih.
  • Lol

    24.10.2019 13:07
    Nije ukrao
    Svi znaju da nije ukrao auto, vec mu je jedna osoba svesno dala kljuceve i to svi znaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika