Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Vaga danas sumnja, Blizanac će biti vrlo taktičan... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 23. oktobar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2019. godine! Svet Plus





Ovan 21.3.- 20.4.

U prepodnevnim satima možete biti vrlo čudno raspoloženi, međutim u drugom delu dana ćete se sigurno odobrovoljiti.

LJUBAV
Možete nehotice ostaviti pogrešan utisak na osobu koja vam se dopada. Oni koji su u vezi sa partnerom će se bolje slagati na fizičkom nego na mentalnom nivou.

POSAO
U poslu će vam nedostajati jača fokusiranost, pa vam se mogu podvući i neke greške. Sa finansijske strane gledano, sve će biti u najboljem redu.

ZDRAVLJE
Preporučljive su promene u ishrani.


Bik 21.4.-21.5.

U prvom delu dana bićete prilično pasivni, ako ne i lenji. Uveče ćete osetiti nalet energije koji će se pozitivno odraziti, pre svega, na vaše raspoloženje.

LJUBAV
Sa voljenom osobom ćete se odlično slagati. Imaćete dobru komunikaciju, a ni romantike u vašem odnosu neće nedostajati. Slobodni treba da prihvate poziv za izlazak.

POSAO
Tokom današnjeg dana uglavnom ćete se baviti poslovnim pitanjima koja je već trebalo da prebrinete. Zbog kašnjenja, ipak, nećete snositi loše posledice.

ZDRAVLJE
Zdravi ste.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Bićete vrlo aktivni i sposobni da izađete na kraj sa brojnim obavezama. Ipak, u večernjim satima može vas stići veliki umor.

LJUBAV
Slobodni predstavnici znaka spontano će započeti flert sa jednim svojim poznanikom. Zauzeti će se lepo osećati u partnerovom društvu.

POSAO
Lako ćete se izboriti sa jednom neugodnom situacijom na radnom mestu. Bićete vrlo taktični, ali i spremni da brzo odreagujete kada to bude bilo najpotrebnije.

ZDRAVLJE
Ne preskačite obroke.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas ćete znati kako da ugodite i sebi i drugima. Bićete nasmejani i opušteni, te će mnoge osobe želeti da se nađu u vašem društvu.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, ili braku, sa partnerom ćete imati izuzetno skladan odnos ispunjen nežnošću i obostranim razumevanjem. Slobodni će šarmirati svoju okolinu.

POSAO
Iako vam smisao za praktično neće nedostajati, svesno ćete mnogo vremena utrošiti na ona poslovna pitanja koja se tiču ne tako važnih detalja.

ZDRAVLJE
Dobro ćete se osećati.


Lav 23.7.- 22.8.

Preterana angažovanost na bilo kom životnom polju može vas iscrpeti do te mere da ćete jedva čekati momenat u kojem ćete ostati sami sa svojim mislima.

LJUBAV
Slobodni među vama intenzivno će razmišljati i osobi koju su skoro upoznali. Zauzeti će se u partnerovom društvu osećati voljeno i zaštićeno.

POSAO
Danas ćete se uspešno izboriti sa velikom količinom posla, međutim, nećete osećati veliku satisfakciju zbog toga. Izbegavaćete kontakt sa pojedinim kolegama.

ZDRAVLJE
Trebaće vam duži san.


Devica 23.8. - 22.9.

Bićete spremniji da se uhvatite ukoštac sa trenutnim životnim prilikama. Neće vam nedostajati ni samopouzdanja, ni motivacije.

LJUBAV
Slobodni predstavnici znaka uspostaviće kontakt sa osobom koja im se već duže vreme dopada. Zauzeti će pokazati inicijativu u svom emotivnom odnosu.

POSAO
U prepodnevnim satima teško ćete izlaziti na kraj sa svojim radnim zaduženjima, međutim, u nastavku dana bićete znatno efikasniji.

ZDRAVLJE
Moguća je glavobolja.
 

Ovan, Bik i Lav obožavaju da eksperimentišu! Sa njima nikad nije dosadno u krevetu!




 

Horoskop: Najlepši period u životu i trajaće 5 godina! Da li ste među ovim znakovima?

Svaki znak horoskopa ima srećan broj! Koje su vam šanse da dobijete na lotou?



Vaga 23.9. - 22.10.

Danas ćete poželeti da izađete iz gužve i da se u miru pozabavite pitanjima koja vas okupiraju već izvesno vreme.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, vaš partner može steći utisak da ste se bez jasnog razloga distancirali od njega. Slobodni će sumnjati u iskrenost osobe koja im se dopada.

POSAO
Nastojaćete da sve svoje poslovne obaveze ispunite u što kraćem roku. Moguće je manje neslaganje u kontaktu sa pojedinim kolegama.

ZDRAVLJE
Povedite računa o svom zdravlju.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas možete ostvariti uspeh čemu god da se posvetite pod uslovom da se, osim ambicijom, vodite i onim što vam poručuje vaša intuicija.

LJUBAV
Zauzeti će sa partnerom praviti velike planove koji se tiču njihove zajedničke budućnosti. Slobodni neće prihvatiti nečije udvaranje.

POSAO
Možete biti skloni idealizaciji određenih poslovnih prilika, međutim, to će se pre pozitivno, nego negativno odraziti na vaš današnji učinak.

ZDRAVLJE
Nećete imati problema sa zdravljem.

Ljubavni horoskop za 2020. godinu! Veliki izazovi!


Strelac 21.11.- 21.12.

Nastojaćete da na svoju okolinu ostavite utisak osobe koja je vrlo ozbiljna i odgovorna. Nešto ćete promeniti u svom nastupu.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, partneru ćete pokušati da predočite neke stvari koje smatrate bitnim, a koje on zanemaruje. Slobodni ljubavi danas neće pridavati značaja.

POSAO
Vaši napori urodiće plodom. Bićete zadovoljni postignutim rezultatima na poslu, kao i trenutnom situacijom na polju finansija.

ZDRAVLJE
Nedostajaće vam energije na fizičkom nivou.


Jarac 22.12.- 19.1.

U prepodnevnim časovima možete biti prekomerno napeti i to iz nepoznatog razloga. U toku popodneva i večeri bićete znatno rasterećeniji.

LJUBAV
Slobodni će naći način da uživaju u svom ljubavnom statusu bez ičijeg upliva sa strane. Zauzeti će se fokusirati na sve ono što je pozitivno u njihovom odnosu sa partnerom.

POSAO
Naći ćete se u situaciji da lako prebrinete pitanja koja su u vezi sa vašim finansijama. Na polju posla do izražaja će doći vaša stručnost i iskustvo.

ZDRAVLJE
Prijaće vam lagana rekreacija.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vaša očekivanja mogu biti isuviše velika, pa su tokom današnjeg dana moguća razočarenja. Ipak, naći ćete način da sebi popravite raspoloženje.

LJUBAV
Zauzeti predtavnici znaka biće vrlo emotivni i strastveni. Uz malo truda, na ljubavnom planu predstoji im zadovoljstvo. Slobodni će se oprobati u zavođenju.

POSAO
Sa nestrpljenjem ćete iščekivati razrešenje jedne zamršene poslovne situacije. Na polju finansija moraćete da uložite dodatne napore kako biste ostvarili svoje ciljeve.

ZDRAVLJE
Solidnog ste zdravlja.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete se truditi da nađete vremena za sve i svakoga, u čemu ćete i uspeti. Predstoje vam pozitivna dešavanja, kako u privatnoj, tako i u poslovnoj sferi života.

LJUBAV
Ako ste u vezi, večernje sate ćete rezervisati za partnera, na njegovo veliko zadovoljstvo. Slobodni se mogu nadati poznanstvu sa osobom vrednom njihove pažnje.

POSAO
Sve eventualne izazovne situacije na radnom mestu lako ćete preokrenuti u svoju korist. Otvorena je mogućnost ugovaranja jedne nove saradnje.

ZDRAVLJE
Moguće su tegobe sa želucem.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>