Lebron: Otvaranje sezone NBA za mene kao povratak u školske klupe

Za grad Los Anđeles ne može biti zanimljivije na startu nove NBA sezone, otvara je gradski derbi između Lejkersa i Klipersa.

Izvor: Z.K.

Utorak, 22.10.2019.

10:55

Lebron: Otvaranje sezone NBA za mene kao povratak u školske klupe
Photo by Sean M. Haffey/Getty Images

Ono što se može očekivati je žestoka borba za svaki poen već na samom startu, a u samom fokusu biće Lebron Džejms sa jedne i Kavai Lenard sa druge strane.

Lebronu Džejmsu ovo će biti 17. profesionalna sezona i on kaže da će, kao i mnogo puta do sada imati malu tremu.

"Veče otvaranja sezone je uvek nešto posebno. Za mene, to je kao prvi dan u školi. Dolazak u školu, stvari koje spremate uveče pre odlaska. Samo to uzbuđenje povratka u školske klupe", kaže Džejms.

Ono što navijače Lejkersa posebno raduje je njegova izjava da je spreman i oran za nove pobede.

"Obožavam da igram košarku. Imao sam najdužu pauzu između dve sezone. Fizički i mentalno sam spreman zbog vas, dragi navijači, nebitno sa kim igramo. Za TV, za vas, za sve, utorak je veliki dan", poručila je zvezda Lejkersa.

Rondo je pod velikim upitnikom, dok se očekuje da bi Aleks Karuzo mogao da dobije određenu minutažu. Kajl Kuzma neće igrati, dok je Kvin Kuk na raspolaganju treneru.

Kada je reč o startnoj petorci, pitanje je ko će u njoj biti uz Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa. Najveće šanse daju se DžaVejlu Megiju, Ejveriju Bredliju i Deniju Grinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: