TEŽAK SUDAR AUTOMOBILA I TRAKTORA: Četiri osobe povređene, saobraćaj blokiran (VIDEO)

G. N.

22. 10. 2019. u 10:41

Automobil je ostao smrskan posle sudara na putu

ТЕЖАК СУДАР АУТОМОБИЛА И ТРАКТОРА: Четири особе повређене, саобраћај блокиран (ВИДЕО)

Foto: YouTube Printscreen

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći, koja se oko 8.00 časova dogodila na isključenju kod Malog Požarevca, povređene su četiri osobe. One su kolima Hitne pomoći prevezene u Urgentni centar na dalje lekarsko zbrinjavanje.


PROČITAJTE JOŠ: UDES KOD KRALjEVA: Sudar autobusa, traktora i automobila, povređena jedna osoba (FOTO)


Kako saznajemo, nezgoda se dogodila kada su se sudarili putničko vozilo i traktor. Uzrok udesa zasada nije poznat, a automobil je ostao smrskan posle sudara na putu. Tokom policijskog uviđaja, saobraćaj je na ovoj deonici bio blokiran, zbog čega su se napravile velike gužve na auto-putu.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Vojislav

22.10.2019. 11:56

Po koji već put??? Srbija je preplavljena neosvetljenim traktorima, a o bilo kakvom osvetljavanju prikolica i priključnih mašina ne vredi ni govoriti, ali našu revnosnu policiju to ne zanima jer oni ne mogu da voze ubitačnih 51 ili 61 km/h

miladin

22.10.2019. 15:37

@Vojislav - Drugar, pa tebi pao mrak na oči. Vidi se da je u sred bela dana naleteo na traktoristu. Istina je da svi voze na regionalnim putevima preko 120km/h. U vreme poljoprivrednih radova to je pogubno. Umesto da su vam drugi krivi, malo stanite ispred ogledala i zamislite se.

Vojislav

22.10.2019. 17:49

@Vojislav - Ja sam uopšteno rekao da su traktori zlo na putevima ove naše zemlje i istina je da je retko koji osvetljen, a da im mesto na putevima nije ni u po bela dana untomuopšte ne treba imati dilemu. Da je to normalno vozikali bi se svuda a ja nigde u Evropi ne videh ni jedan jedini osim naj najlokalnijim mogućim seoskim putevima i to osvetljene po svim proipisima.