PARTIZANOVAC DOMAĆIN DELIJAMA U LONDONU: Zvezda je najbolja kada je najteže

Novosti online

22. 10. 2019. u 09:28

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović biće domaćin svojim prijateljima, inače navijačima Crvene zvezde, koji dolaze kod njega u London na meč sa Totenhemom

ПАРТИЗАНОВАЦ ДОМАЋИН ДЕЛИЈАМА У ЛОНДОНУ: Звезда је најбоља када је најтеже

Reprezentativac Srbije i prvotimac Fulama Aleksandar Mitrović biće domaćin svojim prijateljima, inače navijačima Crvene zvezde, koji dolaze kod njega u London na meč sa Totenhemom.

Bivši fudbaler Partizana se pokazao kao dobar domaćin, čak je i neakada ljutim rivalima nabavio ulaznice.

- Navijači Crvene zvezde su me zvali za ulaznice. Nabavio sam to dragoceno parče hartije za tridesetak ljudi. I to sa zadovoljstvom. Mnogi od njih će ostati nekoliko dana u Londonu. Verujem da će Zvezda imati veliku podršku, kaže Aleksandar Mitrović za „Žurnal“.

Mitroć neće gledati meč na stadionu, ali misli da Zvezda ima dobre šanse da iznenadi Totenhem.

- Pratiću duel na televiziji, jer već sutra igram prvenstveni sa Lutonom. Zvezda ima šanse da napravi iznenađenje, Totenhem je u malom problemu. Crveno-beli su bezbroj puta dokazali da su najbolji kada je najteže. Englezi pričaju o ambijentu u Beogradu., jednostavno, moraće da "jure" tri boda, tim pre što su u nezavidnoj situaciji. I tu je Zvezdina dodatna šansa - ističe Mitrović.

Meč Crvene zvezde i Totenhema na programu je u danas od 21 sat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Lejla

22.10.2019. 10:21

Srce moje previse si dobar i fin za njih a oni pljuju i Partizan a i tebe na svakom koraku.Kad je neki zvezdas tako nesto uradio?

Професор 0.6

22.10.2019. 11:33

Митар се је већ више пута доказао.Сада чекамо нешто слично са комшиничине стране,а не да се само бусају у прса о српству.

Srbin

22.10.2019. 17:13

Partizanovac kao i svi ostali, dokazao je jos jednom da je pravi srbin, a ne ciganin !!!13