Mihajlović: Srbija postaje bolje mesto za život

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da "suština novog investicionog ciklusa koji pokreće Vlada jeste razvoj privrede i stvaranje uslova za bolji život".
Mihajlović: Srbija postaje bolje mesto za život
Foto: 021.rs
Ona je navela da "Vlada Srbije puno ulaže u našu zemlju da bi se bolje živelo" i poručila mladima i svima koji razmišljaju da odu iz zemlje "da daju šansu Srbiji jer ona postaje bolje mesto za život".
 
Mihajlovićeva je rekla da će u narednih par godina u infrastrukturu biti uloženo najmanje deset milijardi evra, da se završava Кoridor 11, ali i počinje izgradnja više autoputeva.
 
Kada je reč o ulaganju u vazdušni saobraćaj, Mihajlović je navela primer aerodroma u Nišu, koji je pre četiri godine imao hiljadu putnika, a na kraju ove, kako je rekla, biće ih 420.000.
  • R

    22.10.2019 14:44
    R
    U naslovu teksta nedostaje jedna reč na kraju - političara
  • A istina je

    22.10.2019 14:04
    Srbija postaje gore i opasnije mesto za život.
  • Hm...

    22.10.2019 09:00
    Citat: "Ona je navela da "Vlada Srbije puno ulaže u našu zemlju da bi se bolje živelo"...Vlada Srbije puno ulaže i u okolne zemlje i njihove budžete, eto na primer onomad 25 miliona evra u Bosnu...a i autoputevi se grade da bi narod što brže i bezbednije otišao odavde...O stanju u "državi", gradu, društvu ima mnogooooo da se priča...Da li gospoda vlastodršci znaju kako se oseća tenzija i nervoza u narodu zbog "dobrog" života koji svi živimo?...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija